- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.821
Peki nasıl harcamalar yapıyordu da fark ettiniz? Evine erzak falan mı fazla alıyordu yoksa misalen pazar çantasından love moschinoya falan geçti de öyle mi şüphelendinizHayır.
Hem uğraşmak istemiyor kurucularımız hem de çocukları var, eşinin haberi olmadığını söyledi.
Babası ağır hasta.
Kod 29’la çıkışını verdik bu MEB siciline işlenecek zaten.
Çaldığı miktara karşılık da senet düzenlendi.
valla bende kimliklerin derdine dustum en cok bu pandemide nasil cikartacagim diye hem ehliyetim kizimin benim kimligimGeçmiş olsun ya
Fakirliğe söverken eldeki de gidiyormuş, aman dikkat.
Ben kaybetsem anca cüzdana bir de askeri kimliğe üzülürüm, kimlik çok uğraştırır.
Ne param ne kartım bir haltım olmadığından, cüzdan parasının derdine düşerim anca
Hem o var hem de itibarı yerle yeksan oldu.İş bulması da zor olacak. Ne kötü aslında. Yazık.
Bizim bir tanıdığımız var, çalıştığı bankayı dolandırdı sağlam bir parayla.Hayır.
Hem uğraşmak istemiyor kurucularımız hem de çocukları var, eşinin haberi olmadığını söyledi.
Babası ağır hasta.
hayatini yakmaya degdimi acaba cok merak ediyorumHayır.
Babası ağır hasta.
İki ay önce 50000 TL kredi çekip eski bir araba aldı.Peki nasıl harcamalar yapıyordu da fark ettiniz? Evine erzak falan mı fazla alıyordu yoksa misalen pazar çantasından love moschinoya falan geçti de öyle mi şüphelendiniz
10.000 tl civarında.derin sularda ne kadar bi parayi almis
Kesinlikle öyle.Hem o var hem de itibarı yerle yeksan oldu.
İnsan onuru için yaşar benim bildiğim.
Ayakkabı kıyafet için onurunu ayaklar altına aldı çok acı.
yazik etmiş kendine,10.000 tl civarında.
Bu tespit edebildiğimiz miktar tabii fazlası varsa onu bilmiyoruz.
iiyiz aybush sen nasilsinNasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
Konudan çok alakasız ama burası neresi? Eczane mis başak ve balıkçı üçgeni baya tanıdık geldidebayanlar bugün vay benim başıma gelenler,
annemin ilaclarini almak icin eczaneye ugradim, ordan ciktim sadece karsi kaldirimda olan mis başak a girip ekmek alacaktim, girmeden parami ayarlayayim da kasada bekleme yapmayayim dedim, elimi cebime attim cüzdan yok
icinde 90 euro param 250 tl tuek param kartlar ehliyet kimlik hepsi gitti.
ve butun bunlar 2 dk icinde oldu, eczaneye geri dondum ben burda kagida imza attim cuzdanimi biraktim dedim baktik ama yok
ben saf ordan guzelce ciktim iki kaldirim arasinda dolandim durdum vs.
1.5 saat cuzdan aradim neredeyse, o arada tabi kartlari kapattim kimligi nvi den iptal ettirdim vs eve geldim.
annem gitte bi balik al gelde yiyelim bari napalim dedi, çiktım balikciya girmek uzereyken bir bayan beni durdurdu, x hanim sizmisiniz dedi evet dedim cuzdaninizi buldum ben muhtarliktan geliyorum oraya birakacaktim ama muhtar emniyete birakmami soyledi dedikadin emniyete giderken balikcinin onunde beni maskeli tanidi iyimi
icimden de allahim icindeki paralar helal para cuzdanim gelsin bir garibana 100 lira vericem diye dua ediyodum surekli.
velhasil kelam cuzdani buldum ama icim cok umutla doldu, kadin beni bulmak icin o cadde uzerindeki tum esnaflara kimligimi gosterip bu bayani taniyormusunuz demis, ustelik adimi soy adimi telefonumu biraktigim eczaneye bile sormuşta tanimiyoruz demis iyimikamera kayitlarina bile bakmak istedigim halde hemde.
ter temiz insanlarinda var olduguna yine yeniden inandim icim sicacik oldu
İyiyiz aybush, sen napıyorsun?Nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
ankara :))Konudan çok alakasız ama burası neresi? Eczane mis başak ve balıkçı üçgeni baya tanıdık geldide
Acemi hırsızİki ay önce 50000 TL kredi çekip eski bir araba aldı.
Her ay kredi taksidi ödüyor.
Ev kira eşi maaşlı çalışan.
Özellikle son 15-20 gündür kargocuların biri geliyor diğeri gidiyordu.
Benim odamın her tarafı cam, kapı dahil ve oturduğum yerden hem onun bankosunu hem giriş kapısını görüyorum.
2500 TL maaş alan birinin hem kredi ödeyip hem çocuğuna özel ders aldırıp hem bu kadar çok alışveriş yapması imkansız.
Ablamız bir giydiğini bir daha giymez olunca ister istemez şüphelendim.
İyiyim bende alçaktan sürünmeye devamİyiyiz aybush, sen napıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?