Geçinemeyenler kulübü

Peki nasıl harcamalar yapıyordu da fark ettiniz? Evine erzak falan mı fazla alıyordu yoksa misalen pazar çantasından love moschinoya falan geçti de öyle mi şüphelendiniz

valla bende kimliklerin derdine dustum en cok bu pandemide nasil cikartacagim diye hem ehliyetim kizimin benim kimligim

Bizim bir tanıdığımız var, çalıştığı bankayı dolandırdı sağlam bir parayla.
Banka vekil avukatıydı, ablamın çok yakın arkadaşıydı senelerce birçok yerde beraber çalıştılar ve ablamın imzası üzerinden yapıyor bunu.
Başımıza çok iş açıldı ya, kaçtı gitti yurtdışına, tahsil edilen sanırım 500 bin tutarında meblağ oldu.
Ailesi falan kapattı, geri kalanının banka bile peşine düşmedi rezillik çıkmasın, adımız lekelenecek ve geçmişe dönük tüm işlemlerimiz şaibe altına girecek diye.
Nasıl yaparlar aklım almıyor.

hayatini yakmaya degdimi acaba cok merak ediyorum

Peki nasıl harcamalar yapıyordu da fark ettiniz? Evine erzak falan mı fazla alıyordu yoksa misalen pazar çantasından love moschinoya falan geçti de öyle mi şüphelendiniz
İki ay önce 50000 TL kredi çekip eski bir araba aldı.
Her ay kredi taksidi ödüyor.
Ev kira eşi maaşlı çalışan.
Özellikle son 15-20 gündür kargocuların biri geliyor diğeri gidiyordu.
Benim odamın her tarafı cam, kapı dahil ve oturduğum yerden hem onun bankosunu hem giriş kapısını görüyorum.
2500 TL maaş alan birinin hem kredi ödeyip hem çocuğuna özel ders aldırıp hem bu kadar çok alışveriş yapması imkansız.
Ablamız bir giydiğini bir daha giymez olunca ister istemez şüphelendim.

10.000 tl civarında.
Bu tespit edebildiğimiz miktar tabii fazlası varsa onu bilmiyoruz.
yazik etmiş kendine,
biz markette calisirken ara teslimat yapardik paralari 2 3 kez sayar oyle teslimet yapardik, kasa sefimiz haftanin 2 3 gunu gelir kafasina gore birilerine ozellikle yeni kasiyer olmus kizlara paran atiyorum 1200 degil 1100 lira yanlis saymissin derdi, acemilikte var tabi bisey demezdik vs, 3 5 ay sonra bizim mudur yardimcisida bu kizdan huylandi annesiyle tek ve kirada yasiyordu asgari ucretle bir montun 3 5 rengini birden degisik degisik giymeye falan basladi kiz, sonra suphelendiler bu kiz izinliyken ana kasaninda oldugu danisma alanina kamera kurdular 3 gun icinde enselediler kizi, ne paralar odedik maaslarimizdan acik veriyoruz diye ozamanlar meger hepsini alip alip cebe atiyormuş terbiyesiz, ögrenci kardesini okutanlarin hasta anasina babasina bakmak zorunda olan insanlarin parasi nasil bogazindan gecti anlamiyorum

Konudan çok alakasız ama burası neresi? Eczane mis başak ve balıkçı üçgeni baya tanıdık geldide

Acemi hırsız

bugun ki harcamam 62 lira
600 gr hamsi 29 lira,
kizima hulahop ve tenis takimi 25 lira,
ve ekmek cikolata,
600gr balik 29 lira evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…