- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.651
- 198
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.761
1 sek =0,93 liraTl bazında değil, para biriminiz olarak örneğin kaç euro onların karşılığı?
Nickin harika
Aaa İsvec temisinİsvecte
Nasıl ya...1 sek =0,93 lira
1 sek =0,99 euro
Aslında asgari ücret diye bişey yok. İnsanaların geçineceğim miktar hesaplanır . Örneğin bir aile de 3 çocuk var ve anne bakardır . Annemin maaşı 14. Bin sek . Ve devlet bunu hesaplar geriye kalan açığı kendisi tamamlar . Bu durumda o annenin eline yaklaşık 22-25 bin sek arası para geçerPahalıymış hakikaten ama ülke olarak pahalı zaten.
Asgari ücret ne kadar?
Biz organiği bulamayız bacım, fiyatını da bilmeyiz devasa çünkü
Yani 25 bin sek kaç YTLAslında asgari ücret diye bişey yok. İnsanaların geçineceğim miktar hesaplanır . Örneğin bir aile de 3 çocuk var ve anne bakardır . Annemin maaşı 14. Bin sek . Ve devlet bunu hesaplar geriye kalan açığı kendisi tamamlar . Bu durumda o annenin eline yaklaşık 22-25 bin sek arası para geçer
İskandinav ülkelerinin çoğu ekolojik yasama destek veriyor . Hatta okullarda bile sadece organik yemekler yapılıyor .Pahalıymış hakikaten ama ülke olarak pahalı zaten.
Asgari ücret ne kadar?
Biz organiği bulamayız bacım, fiyatını da bilmeyiz devasa çünkü
23 bin küsür liraYani 25 bin sek kaç YTL
25 bin para birimi yani bizim burda 25 bin TLAslında asgari ücret diye bişey yok. İnsanaların geçineceğim miktar hesaplanır . Örneğin bir aile de 3 çocuk var ve anne bakardır . Annemin maaşı 14. Bin sek . Ve devlet bunu hesaplar geriye kalan açığı kendisi tamamlar . Bu durumda o annenin eline yaklaşık 22-25 bin sek arası para geçer
Ahhahhahhhhhay deme yaaaaz önce altın-takı topiğindeydim üyenin biri kocasının kendine 8 karat pırlanta aldığını iddia etmiş uzun süre.ahhaaa dedim kadınalr kulübünün en zengin üyesi bu olmalı.sonra anlaşıldı ki o 8 sekiz ayar altınmış
Samimi söylüyorum sol tarafıma bir ağrı girdi kolum filan sızlıyor şuan kalbimle beraber23 bin küsür lira
23 bin tl falan.Yani 25 bin sek kaç YTL
Öyle değil işte. Burda çalışıp hiç birsey harcamadan trye çevirsen yada Euro’ya ozaman zengin olursun. Yani burdaki gelir diğer Euro ülkelerinden daha iyiNasıl ya...
Aklımda şuan deli sorular...
Biz parayı seke çevirip oradan euroya çevirsek zengin oluruz o zaman...
Evet sanırım öyle bir sıfır fazla yazmışımNasıl ya...
Aklımda şuan deli sorular...
Biz parayı seke çevirip oradan euroya çevirsek zengin oluruz o zaman...
Düzeltme, şimdi baktım da 0,099 bacım o.
Sus sus söyleme kocamda gecede .kalp krizi geçirsem kim görecek23 bin tl falan.
Ey maşallah...
Kura baktım da 0,099 muş o.Öyle değil işte. Burda çalışıp hiç birsey harcamadan trye çevirsen yada Euro’ya ozaman zengin olursun. Yani burdaki gelir diğer Euro ülkelerinden daha iyi
Kuzenim profesör ve benim kadar maaş alıyorSamimi söylüyorum sol tarafıma bir ağrı girdi kolum filan sızlıyor şuan kalbimle beraber
Ben o kadar isvece gidecem Finlandiyaya gidecem diyodum keşke gitseymisimKura baktım da 0,099 muş o.
Tabii ki 10 saniyelik sürdü zengin olma hayalim
Ama ben bebelerim büyüyünce oraya yollayayım en iyisi, hayatları kurtulsum.
Allahim alıma baaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?