- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bole sirf konusmakk icin konjsanlardan hoslanmam...belki akil alcak belki yon degstrcek! Cvp vermiceksen ne diye yaziyon neden diye??? İnan bossun hemde bombosNeden?
Anket yapar gibi amacı belli olmayan bir konu açarsan bende cevap hakkımı kullanırım. Sensin boş insanBole sirf konusmakk icin konjsanlardan hoslanmam...belki akil alcak belki yon degstrcek! Cvp vermiceksen ne diye yaziyon neden diye??? İnan bossun hemde bombos
Cevap hakkini kullanamamissin bile :)))))Anket yapar gibi amacı belli olmayan bir konu açarsan bende cevap hakkımı kullanırım. Sensin boş insan
Market 1 aylık 1000 tlArkadaşlar bana aylık ne kadar mutfak masrafınız
Temizlik malzemeleride dahil
Aylık ne kadar kira ve faturalar oduyosunuz soylermisiniz
Kıyafet masraflarıda tabii
Neye ne kadar harcanıyo aydınlatırsanız sevinirim. Tabi her ay sabit kalmaz degisir ama genel olarak yani.
Ailenizde kacı yetişkin kacı cocuk yaslarıda belirtin lutfen
yeni evliyiz 2 kişi çalışıyoruz çocuk yok mutfak masrafımız
Temizlik malzemeleride dahil 700 tl gidiyor market pazar ama temizlik malzemesi 3 ayda bi alıyorum veya çay-şeker-tuz gibi demirbaşlar olduğunda 700 tl oluyor yoksa 500 e inebilior
Aylık ne kadar kira ve faturalar oduyosunuz : kira 800+20 aidat+100 elektrik su faturalar--80 internet-35 eşimin 40 bnm telefon faturalarımız =1075
Kıyafet masrafları: yaz mevsimi tişört alıo eşimbende gömlek v.s mevsimsel geçiş bu ay illa oldu fazlaca =250 tl
araba ödemesi yapıyoruz yeni evli lduğumuz için eşya borcuda ödüyoruz kredi kartından aldık arabayı ve ev eşyalarını aylık kredi kartı standart ödememiz 3000 tl
birde kred borcumuz var 200 tl
anlayacgın bizde durumlar kıtı kıt
evet araaba yakıt unutmusum gezmeye gitmezsek 250 tl
o sorular bende de var hatta daha neler var ama sorunca acgozlu ve şükürsuz diyorlarben ayda bin liraya geçiniyorum diyen -başka başlıklarda- kadınları hep ağzım açık okuyordum burada henüz çıkmadı neyse ki
tamam ben de param azken az harcama yapıyorum ama
büyükşehirde elektrik-su-tel-internet- doğalgaz- kira-aidat bütün ay evde oturup taş yesen bin lira tutar zaten...
arabası olanlar yakıt hariç kasko sigortası var yıkatması, bakımı servisi var. otoparkı var. olmayanın yol masrafı var.
sonra ne biliyim hadi otelde gitmesin ama hiç mi memlekete de gitmiyorsunuz, bunun yolu kurbanı, bayramı yok mu, hiç mi bir oturmaya giderken 1 kilo tatlı almıyorsunuz, hiç mi çocuğun kırtasiyedir servistir beslenmedir masrafı yok, en basiti suyu çeşmeden mi içiyorsunuz damacana almıyor musunuz (ankarada sular hep ağır metal de) gibi aklımda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?