Geciktirici sprey ile 3-4 dakikada boşalmak normal mi?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.517
7.447
Sprey ile 3-4 dakika da boşalmak normal mi? İlk boşalma yani? Yoksa bu adamdan bir cacık olmaz mı?😄😂

Ben malım elli kere soruyu yanlış sordum 😂 Genel olarak erkeklerin iadeal boşalma süresi kaç, kaç olmalı? Şimdi oldu galiba
Ha Estağfirullah 😂 aslında o şekilde de anladım ama emin olamadım. Tamam ilkinde hepsi erken sürüyor ama bari 8-9 dakika olsun

Bende bir eşimi düşündüm ama hiç bilmiyorum ne kadar sürdüğünü ondan sordum bir dahakine dk tutcam😂😂
Dakika tutma , stres olur.
Müzik listesi oluştur, olayın gerçekleştiği andaki müziği aklında tut. Sonradan bittiği andaki müziğe kadar kaç şarkı geçmiş, sayarsın. Şarkılar ortalama 3,5 dakika çarpar bulursun öyle:)))

Konu sahibi 3 dakika ne ya? Devamında iyi mi bari? Devamında daha iyiyse başlamadan duş bahanesiyle gitsin küvette kendi başına yapsın, sonra gelsin yanına.

Ha Estağfirullah 😂 aslında o şekilde de anladım ama emin olamadım. Tamam ilkinde hepsi erken sürüyor ama bari 8-9 dakika olsun
Valla bu da doğru değil, genelde bir olur ,tam olur.
Olur biter yani. Sonra çok istersen bir süre sonra tekrar girersin.
Futbol mu bu devre arası veresin. İnsan kurur ki

Bir de bana biraz taktikler verir misiniz? Eşim cinsellikte fazla aktif ben ona pek ayak uyduramıyorum ama bir gecemiz en azından güzel geçsin istiyorum. Neler yapabilirim yatakta ve yatak öncesi?

Bir de bana biraz taktikler verir misiniz? Eşim cinsellikte fazla aktif ben ona pek ayak uyduramıyorum ama bir gecemiz en azından güzel geçsin istiyorum. Neler yapabilirim yatakta ve yatak öncesi?
1den 100e birer sayı tutun,
Sonra su sayfadan bulup onu deneyin 😇😇😇😇 öncesinde bir kritigini yapın ama giyinikken,sonra komik duruma dusmesin kimse:)

1den 100e birer sayı tutun,
Sonra su sayfadan bulup onu deneyin 😇😇😇😇 öncesinde bir kritigini yapın ama giyinikken,sonra komik duruma dusmesin kimse:)
Ayol konu pozisyon değil onu zaten evire çevire farklı şekillerde yapıyoruz. Şöyle söyleyim ben eşime güzel bir muamele yapmak istiyorum yatakta oral dışında baska ne yapabilirim ne bileyim nasıl muamele yapabilirim

X