• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikmenin 8.gunu

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar merhaba 8 gun oldu hala adet olmadim sadece gogus hassasiyeti ve gelip gecen cok az bel agrilari oluyor. Yasaktan dolayi cikip testte alamadim simdi erkenden kalktim gidip test alcam cikarsa kan testine gitcem testide atarim buraya heyecanima sizde ortak olun 🙊💕

Canim testi atsan daha iyi olur çünkü bu anlattıkların regl döneminde de oluyor

Kizlar merhaba 8 gun oldu hala adet olmadim sadece gogus hassasiyeti ve gelip gecen cok az bel agrilari oluyor. Yasaktan dolayi cikip testte alamadim simdi erkenden kalktim gidip test alcam cikarsa kan testine gitcem testide atarim buraya heyecanima sizde ortak olun 🙊💕
Merhaba. İnşAllah hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsiniz 😍 evet testi atın biz de görelim inşAllah :dua:

Canim testi atsan daha iyi olur çünkü bu anlattıkların regl döneminde de oluyor
Evet hemen hemen belirtiler ayni oluyo tecrubeliyim ilk cocuktan 😊 ama duzenli oldugu icin gecikmem hic olmaZdi kist falan herhangi kotu bisey yoksa testte cikar diye dusunuyorum yapinca atarim burayada

Kizlaarr ciktti kontrol cizgisinden bile koyu cikti 😍😍😍

Eklentiler

• 20200527_141544.webp
    20200527_141544.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 41
Kizlaarr ciktti kontrol cizgisinden bile koyu cikti 😍😍😍
Ayy tebrik ederim canım yaa çok sevindim senin adına. 😍😍😍 Belirtilerin varmıydı? Adet gecikmesinden sonra neler hiss ettin? Bir değişiklik oldu mu

Ayy tebrik ederim canım yaa çok sevindim senin adına. 😍😍😍 Belirtilerin varmıydı? Adet gecikmesinden sonra neler hiss ettin? Bir değişiklik oldu mu
Canim cok tesekkur ederim simdi geldim hastaneden daha 4+6 ymis😍 belirtim dedigim gibi gogus hassasiyeti ve gelip gecen bel agrilari bide adet gecikmesi. Rabbim isteyen herkese versin insallah 🙏

Canim cok tesekkur ederim simdi geldim hastaneden daha 4+6 ymis😍 belirtim dedigim gibi gogus hassasiyeti ve gelip gecen bel agrilari bide adet gecikmesi. Rabbim isteyen herkese versin insallah 🙏
ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm inşAllah🤲

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗

Back