Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun son adet tarihiniz neydi acabaKızlar bugün kan verdim beta hcg 646 çıktı
4 KasımHayırlı olsun son adet tarihiniz neydi acaba
Ya ne güzel bir haber rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü de nasip etsin inşallahKızlar bugün kan verdim beta hcg 646 çıktı
Amin Allah razı olsunHadi hayırlı olsuun sağlıklı bir bebiş olsun
Amin Allah razı olsunYa ne güzel bir haber rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü de nasip etsin inşallah
AYy masAllah hayirli olsun. Saglikla dogsun insAllahKızlar bugün kan verdim beta hcg 646 çıktı
Teşekkür ederim Allah razı olsunAYy masAllah hayirli olsun. Saglikla dogsun insAllah
Teşekkür ederim Son adet tarihime göre 4+4 şuanÇok şükür bugün de güzel bir haber aldık gayet güzel artmış maşallah iki günde bir artışı takip edersin haftaya belki de keseseniz bile görunur hayırlı olsun
Sizi de ağustos anneleri grubuna yolluyoruz4 Kasım
Sizi de ağustos anneleri grubuna yolluyoruz
evet ağustos gözüküyorSizi de ağustos anneleri grubuna yolluyoruz
Bende dün verdim 745 geldi sat 6 Kasım yarın tekrar vereceğim ama karın ağrım oluyor bel ağrım oluyor sizde de oluyor muKızlar bugün kan verdim beta hcg 646 çıktı
Şuan için aşırı rahatsız etmiyor beni öyle diyimBende dün verdim 745 geldi sat 6 Kasım yarın tekrar vereceğim ama karın ağrım oluyor bel ağrım oluyor sizde de oluyor mu
Hayırlısı olsun inşallah biraz detay verir misiniz idrar testi yaptıniz.mi.yada gecikmenin kaçıncı günüŞuan için aşırı rahatsız etmiyor beni öyle diyim
Adete 4-5 gün kala idrar testi yapmaya başlamıştım silikte olsa pozitif gördüm bugün gecikmemin 3. GunuyduHayırlısı olsun inşallah biraz detay verir misiniz idrar testi yaptıniz.mi.yada gecikmenin kaçıncı günü
Kaset mi erken gebelik mi acabaAdete 4-5 gün kala idrar testi yapmaya başlamıştım silikte olsa pozitif gördüm bugün gecikmemin 3. Gunuydu
Kaset testte gördüm laboquick marka sonradan erken gebelik testi de yapmistimKaset mi erken gebelik mi acaba