• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikme :(

sth8

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
1
0
16
İstanbul
Selam. Ya benim bi sorum olucak. Ben ağustostan bu yana adet olmuyorum, bu süre zarfında berbat bi diyetle 43 kiloya indim, 20 kilo verdim, diyetisyen zoruyla 10 kilo aldım. Ama hiç düzene girmedi, 2 ay önce maydonoz suyu vb ice ice gördüm fakat 3-4 gün sürdü. Jinekoloğa gittim hicbir sorun yok ama hala olamıyorum annem doğal yollardan yana ne yapmalıyım sizce nedendir?

Canım ben bekarken 18 yaşında 2 ayda 15 kilo verme cahilliğinde bulundum ölüm diyetine girmiştim ağzıma salatadan başka hiç ama hiçbişi sürmüyodum oda yağsız. O dönemde tam 9 ay regl olmadım. Hormonlarımın hepsi bozulmuş yumurtlamıyormuşum ondan olmamışım vücudumun dengesini altüst etmişim mide ülseri kas kaybı hormon bozuklukları göğüslerim dümdüz olmuştu. Düzenli beslenmeyle dengeli kilo alarak bi süre sonra dengeyi sağladım hemen düzene girmedi ama nihayetinde girdi. Bu bahsettiğim 9 sene önceydi üstüne evlendim 2 çocuğum oldu şu an herşey yolunda. Yol yakınken zayıflama hastalığından dön. Yoksa tamiri olmayan yaralar açıyor vücutta. Şu an istesemde kilo alamıyorum 49- 50 kilo arası hadi en fazla alsam 52oluyorum.

Back