Gecikme, test negatif

Kanamanız var mı peki benim bugun 10. Gün beta vermedim ama kanamam var hamile değilim galiba
Benim kanamam olmadi canim seffaf beyaz akintim oluyor sadece fazlaca bende gecikmenin ikinci gununde yaptim negatifti yumurtalama tarihini biliyorsan gec dollenmede olabilir kanama yogun bir sekilde mi lekelenme seklindemi

Yerleşme kanaması olsa regl tarihinden önce oluyor diye biliyorum ama çok farklı şeyler oluyor o yüzden kesin hamile degilsidri de demiyorum ama öğlen olan kanaman az bile olsa devam ediyorsa değilsin demek ki canım
Benim kanamam olmadi canim seffaf beyaz akintim oluyor sadece fazlaca bende gecikmenin ikinci gununde yaptim negatifti yumurtalama tarihini biliyorsan gec dollenmede olabilir kanama yogun bir sekilde mi lekelenme seklindemi
Sadece lavaboya gidince bu arada mantar oldum noluyor anlamıyorum cidden psikolojik olarak da iyi değilim çarşamba randevum var canım ya

İlişki gününü biliyorum evet 27 gün geçti erken gebelik bile yaptım negatifti 10a yakın test yaptım 2 gün arayla negatif bu arada bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhabalar benim bugün 4.günüm gecikme konusunda, dün regl gördüm sandım kahverengi akıntımsı gibi bir şey geldi çok az, onun öncesinde dün akşam 6 gibi kan testi vermiştim negatif çıktı, şu an hala regl olmadım acaba benimde böyle bir durumum söz konusu olabilir mi, sizce kaç gün beklemeliyim tekrar bakmak için

Merhabalar tekrar baktınız mı acaba sonuçlandı mı

Merhabalar tekrar baktınız mı acaba sonuçlandı mı
Merhaba evet hamileyim o mesaji yazdigim gece test yapmistim cok cok silik cikti uc gun boyunca tekrarladim belirginlesmeye vasladi adet gecikmemin yedinci gununde beta 125 cikti adetimin birinci geciktigi gun beta vermistim negatifti ama sonrasinda yerlesti sanirim

Başka sebep anca stress ve piskolojik olabilir aşırı etkiliyor gecikme felan yapıyor .. umarım gebeliktir

Kizlar bişey soracagim benim 8 mayista 125 cikti betam dun verdim 10 mayista 367 cikmis normalmi yukselişi iki kati deniyordu bu fazla mi

Allah bebişini sana bağışlasın canım. Benimde yumurtlamamdan 10. Günüm. Geç yumurtlama gördüm. Adet günümden de 5 gün geçti. Bugün test yaptım. Böyle çıktı. Erken mi yüne sence. Silik çizgi var gibi. Bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_2283.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 112
Ben bu testten hiç anlamıyorum kaset test yapmanı öneririm onlar kesin sonuç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…