Benim kanamam olmadi canim seffaf beyaz akintim oluyor sadece fazlaca bende gecikmenin ikinci gununde yaptim negatifti yumurtalama tarihini biliyorsan gec dollenmede olabilir kanama yogun bir sekilde mi lekelenme seklindemiKanamanız var mı peki benim bugun 10. Gün beta vermedim ama kanamam var hamile değilim galiba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecikme, test negatif
- Konu Sahibi eeefff10
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- geç döllenme hamilelik gebelik gecikme hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yerleşme kanaması olsa regl tarihinden önce oluyor diye biliyorum ama çok farklı şeyler oluyor o yüzden kesin hamile degilsidri de demiyorum ama öğlen olan kanaman az bile olsa devam ediyorsa değilsin demek ki canım
Sadece lavaboya gidince bu arada mantar oldum noluyor anlamıyorum cidden psikolojik olarak da iyi değilim çarşamba randevum var canım yaBenim kanamam olmadi canim seffaf beyaz akintim oluyor sadece fazlaca bende gecikmenin ikinci gununde yaptim negatifti yumurtalama tarihini biliyorsan gec dollenmede olabilir kanama yogun bir sekilde mi lekelenme seklindemi
Merhabalar benim bugün 4.günüm gecikme konusunda, dün regl gördüm sandım kahverengi akıntımsı gibi bir şey geldi çok az, onun öncesinde dün akşam 6 gibi kan testi vermiştim negatif çıktı, şu an hala regl olmadım acaba benimde böyle bir durumum söz konusu olabilir mi, sizce kaç gün beklemeliyim tekrar bakmak içinİlişki gününü biliyorum evet 27 gün geçti erken gebelik bile yaptım negatifti 10a yakın test yaptım 2 gün arayla negatif bu arada bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhabalar tekrar baktınız mı acaba sonuçlandı mıMerhaba benimde adetim dort gun gecikti. Kasiginizda batma yasiyormuydunuz sol kasigimda batma ve sol kalcama vuran agrilar yasiyorum normal adetimde alt karin yani rahim bolgemde sancim olurdu beta verdim negatifti sizin belirtileriniz nelerdi acaba yumurtlama gunumu yumurta aki gibi sivi gelince anliyorum adetimden 10 gun once geldi ve degerlendirdik gec dollenme olabilir mi sizce bu arada saglicakla kucaginiza alin kendim hamileymis gibi sevindim mesajlarinizi okuyunca
Merhaba evet hamileyim o mesaji yazdigim gece test yapmistim cok cok silik cikti uc gun boyunca tekrarladim belirginlesmeye vasladi adet gecikmemin yedinci gununde beta 125 cikti adetimin birinci geciktigi gun beta vermistim negatifti ama sonrasinda yerlesti sanirimMerhabalar tekrar baktınız mı acaba sonuçlandı mı
- 30 Kasım 2017
- 8.719
- 1
- 4.376
- 173
Başka sebep anca stress ve piskolojik olabilir aşırı etkiliyor gecikme felan yapıyor .. umarım gebeliktirRegl gecikmenin 10.günü. evde yaptığım testler negatif, gecikmenin üçüncü gününde beta bakıldı ancak negatif çıktı. Doktor da adet söktürücü vermeden önce bekleyelim belki sonraki birleşmede birşey olduysa zaten şuan kanda çıkmaz dedi basına gelen var mı. Bu srecte tek belirtim adet gününden önce başlayan kasik ağrım ara ara devam ediyor ama ne regl var ne gebelik kadın doğum muayenesi de sağlıklı geçti başka bir sebepte olamaz
Tesekkur ederim ama ben zaten geçen hafta hamile olduğumu öğrendimBaşka sebep anca stress ve piskolojik olabilir aşırı etkiliyor gecikme felan yapıyor .. umarım gebeliktir
- 30 Kasım 2017
- 8.719
- 1
- 4.376
- 173
Allah hayırlı etsinTesekkur ederim ama ben zaten geçen hafta hamile olduğumu öğrendim
Tesekkur ederimAllah hayırlı etsin
- 25 Kasım 2019
- 489
- 337
- 103
- 29
Sizin yumurtlama ne zamandıŞu gün olabilir diye şüphelendiğin bir gün varsa eğer onun üzerinden 9gün geçmesini bekle derim çünkü benim yumurtlamadan sonraki 8. Günde bile negatif çıktı kan testim. 11. Gün pozitifi gördüm kanda
Gayet iyi en az iki kat deniyor bu normal bir artışKizlar bişey soracagim benim 8 mayista 125 cikti betam dun verdim 10 mayista 367 cikmis normalmi yukselişi iki kati deniyordu bu fazla mi
- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.107
- 53
- 29
15nisandı 26nisanda pozitifi gördümSizin yumurtlama ne zamandı
- 25 Kasım 2019
- 489
- 337
- 103
- 29
İdrarda ne zaman pozitifi gördün peki15nisandı 26nisanda pozitifi gördüm
Allah bebişini sana bağışlasın canım. Benimde yumurtlamamdan 10. Günüm. Geç yumurtlama gördüm. Adet günümden de 5 gün geçti. Bugün test yaptım. Böyle çıktı. Erken mi yüne sence. Silik çizgi var gibi. Bana mı öyle geliyorŞu gün olabilir diye şüphelendiğin bir gün varsa eğer onun üzerinden 9gün geçmesini bekle derim çünkü benim yumurtlamadan sonraki 8. Günde bile negatif çıktı kan testim. 11. Gün pozitifi gördüm kanda
Eklentiler
- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.107
- 53
- 29
Ben bu testten hiç anlamıyorum kaset test yapmanı öneririm onlar kesin sonuç veriyorAllah bebişini sana bağışlasın canım. Benimde yumurtlamamdan 10. Günüm. Geç yumurtlama gördüm. Adet günümden de 5 gün geçti. Bugün test yaptım. Böyle çıktı. Erken mi yüne sence. Silik çizgi var gibi. Bana mı öyle geliyor
- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.107
- 53
- 29
10. Günde silik çıktı. 9. Gün yaptım net negatifti amaİdrarda ne zaman pozitifi gördün peki