Bugün 22.67 ile öğrendim ama 3bucuk hafta dedi doktor, son regl göre hesaplanmiyor geç döllenme olduğu içinde 3 buçuk haftaya göre böyle çıkması normalmiş, aslında doktor bekletebilirsin haftaya hafta sonuna doğru ultrasonda da bakabiliriz dedi amaOlur yazarım tabi senin kaç çıktı bugün . Ben de tam geçen hafta bugün öğrenmiştim ama doktora cuma gidicem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecikme, test negatif
- Konu Sahibi eeefff10
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- geç döllenme hamilelik gebelik gecikme hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2023
- 119
- 27
- 13
- 34
Hayirli olsun :)Tam hangi gün tuttu bilmiyorum ama doktor 3bucuk haftalık dedi yani yumurtlama günüm olan 12sinde tuttu demek ki ama geç döllenme olmuş yani beta daha çok yeni yükselmiş o yüzden çıkmamış kanda da idrarda da umarım sizde hayırlı sonuç alırsınız
benim regl gecen ilk gunu kanda cikmadi, bugun 8. Gunu gecikmemin hala regl olmadim. Doktora gecikmenin 5. Gunu gittim vajinal ultrasonla bakti regl goruyorum az bir kanama olacak gibi bir haftaya gelir dedi. Regl olacak gibiyim ama olmuyor. Ultrosonda regl gorunuyor dedigini icin bebek kesin yok mudur sizce? Adet söktürücü verdi almadim.
Bana böyle şeyler söylemedi hic yumurtalıkların gayet sağlıklı görünüyor dedi beta baktı gecikmenin üçüncü günü ama o gün negatif çıkmıştı bugün 10.gunde 22.67 ile öğrendim. İstiyorsanız umarım bir an önce hayırlı haber alırsınızHayirli olsun :)
benim regl gecen ilk gunu kanda cikmadi, bugun 8. Gunu gecikmemin hala regl olmadim. Doktora gecikmenin 5. Gunu gittim vajinal ultrasonla bakti regl goruyorum az bir kanama olacak gibi bir haftaya gelir dedi. Regl olacak gibiyim ama olmuyor. Ultrosonda regl gorunuyor dedigini icin bebek kesin yok mudur sizce? Adet söktürücü verdi almadim.
Merhaba benimde adetim dort gun gecikti. Kasiginizda batma yasiyormuydunuz sol kasigimda batma ve sol kalcama vuran agrilar yasiyorum normal adetimde alt karin yani rahim bolgemde sancim olurdu beta verdim negatifti sizin belirtileriniz nelerdi acaba yumurtlama gunumu yumurta aki gibi sivi gelince anliyorum adetimden 10 gun once geldi ve degerlendirdik gec dollenme olabilir mi sizce bu arada saglicakla kucaginiza alin kendim hamileymis gibi sevindim mesajlarinizi okuyunca
Ya ne tatlısınız rabbim sozo de gönlümüzün güzelliğiyle karşılaştırsın öncelikle benim bu ay ilk denememdi takvime göre ortalama yumurtlama günlerini değerlendirdik onun dışında rutin bir kaç günde bir ilişki. Ben ilk ay olduğu için heyecandan regl tarihine bir hafta kala erken gebelik testi bakmaya başladım ama yok silik çizgi falan da yok net negatif. Regl günü geçince kaset test baktım sonra kafamdan silinsin diye beta verdim negatif ama doktor belkide geç döllenme var istersen bekleyelim söktürücü kullanma dedi 10 gün bu şekilde çıktı geç döllenme olmuş gerçekten. Belirti olarak benim bu süreçte forumlarda okuduğum sonra kendimce karsr verdiğim şey vücut inanılmaz yanıltıyor mesela ben okuyup okuyup sürekli goguslerime baktım hassasiyet yok fslsn diye ki olmayabilir hala yok. Belirti kişiden kişiye değişir benim regl tarihinden önceden beridir geçmeyen kasik ağrım vardı ki normalde ağrım olur bir kaç saat sonra hasta olurum ordan suohelendim. Velhasıl emin olmak için bir haftayı da geçsin öyle kan bakın isterseniz uzun uzun anlattım ama umarım faydası olur ve istediğiniz sonuç ile bizi de mujdelendirirsinizMerhaba benimde adetim dort gun gecikti. Kasiginizda batma yasiyormuydunuz sol kasigimda batma ve sol kalcama vuran agrilar yasiyorum normal adetimde alt karin yani rahim bolgemde sancim olurdu beta verdim negatifti sizin belirtileriniz nelerdi acaba yumurtlama gunumu yumurta aki gibi sivi gelince anliyorum adetimden 10 gun once geldi ve degerlendirdik gec dollenme olabilir mi sizce bu arada saglicakla kucaginiza alin kendim hamileymis gibi sevindim mesajlarinizi okuyunca
Ay hayır ben kendi testlerimde hiç bu kadarı dahi görmemiştim sabah uyanır uyanmaz gidin bir test verin sonucu da paylaşın bizimleYa suan inanamiyorum mesaj attiktan sonra kalkip test yaptim resme bakarmisiniz cok silik bir cizgi cikti gibi geliyor inanamiyorum bana mi yanlis geliyor
Merhabalar öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun suan sizinle aynı özelliklere sahibiz bu yuzden arastırırken gordum benim de adet gecikmem var 4. Gün idrar ve kanda negatif sonuc aldım halende adet olmadım bugun 6. Gün ne zaman tekrar kan vermeliyim sizce adet olmazsam 10. Gün mü tekrarlamalıyım sadece arada kasık agrım var o kadar yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürlerRegl gecikmenin 10.günü. evde yaptığım testler negatif, gecikmenin üçüncü gününde beta bakıldı ancak negatif çıktı. Doktor da adet söktürücü vermeden önce bekleyelim belki sonraki birleşmede birşey olduysa zaten şuan kanda çıkmaz dedi basına gelen var mı. Bu srecte tek belirtim adet gününden önce başlayan kasik ağrım ara ara devam ediyor ama ne regl var ne gebelik kadın doğum muayenesi de sağlıklı geçti başka bir sebepte olamaz
Merhaba teşekkür ederim öncelikle, rabbim isteyen herkese nasip etsin ben kanda negatifi gördükten sonra onun üzerine de 7 gün geçirdim öyle lan verdim ama bence bu vücudunu da tanımakla ilgili ben yaklalsik bir yoldir bir gün bile adetimin gectigini hatırlamıyorum o yüzden inanamamistim.negatif sonuca bir sebebi olmalı diyordumMerhabalar öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun suan sizinle aynı özelliklere sahibiz bu yuzden arastırırken gordum benim de adet gecikmem var 4. Gün idrar ve kanda negatif sonuc aldım halende adet olmadım bugun 6. Gün ne zaman tekrar kan vermeliyim sizce adet olmazsam 10. Gün mü tekrarlamalıyım sadece arada kasık agrım var o kadar yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler
Bende de hep erken adet olma vardı geç olmazdı bizi umutlandıranda gecikme oldu doktorum bekleyelim çok stres yapıyorsun ondan dedi tüm testler hormonlar normal ama 1.5 yıldır malesef ki gebe kalamıyorum insallah bu gecikme olumludurMerhaba teşekkür ederim öncelikle, rabbim isteyen herkese nasip etsin ben kanda negatifi gördükten sonra onun üzerine de 7 gün geçirdim öyle lan verdim ama bence bu vücudunu da tanımakla ilgili ben yaklalsik bir yoldir bir gün bile adetimin gectigini hatırlamıyorum o yüzden inanamamistim.negatif sonuca bir sebebi olmalı diyordum
Gerçekten stres o kadar etkiliyor ki vücudu umarım hayirli sonuç alırsınız bize de yazınBende de hep erken adet olma vardı geç olmazdı bizi umutlandıranda gecikme oldu doktorum bekleyelim çok stres yapıyorsun ondan dedi tüm testler hormonlar normal ama 1.5 yıldır malesef ki gebe kalamıyorum insallah bu gecikme olumludur
- 3 Şubat 2023
- 119
- 27
- 13
- 34
Selam canim bugun gecikmemin 11. Gunu 35 cikti. Seninki artti mi? Cok heyecanlandim ama bir yandan da artisi gormeden emin olamiyorum.Bana böyle şeyler söylemedi hic yumurtalıkların gayet sağlıklı görünüyor dedi beta baktı gecikmenin üçüncü günü ama o gün negatif çıkmıştı bugün 10.gunde 22.67 ile öğrendim. İstiyorsanız umarım bir an önce hayırlı haber alırsınız
Yerleşme kanaması yaşadınız mı bende gecikmenin 7. Günü bugun az önce bi kahve bi leke geldi cokkk az ama sizde oldu muSelam canim bugun gecikmemin 11. Gunu 35 cikti. Seninki artti mi? Cok heyecanlandim ama bir yandan da artisi gormeden emin olamiyorum.
- 3 Şubat 2023
- 119
- 27
- 13
- 34
Hayir hic kanama lekelenme olmadi sadece akinti geliyo surekliYerleşme kanaması yaşadınız mı bende gecikmenin 7. Günü bugun az önce bi kahve bi leke geldi cokkk az ama sizde oldu mu
- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Selamlar, hamiş kardeslerim insaallah yavrularınızı sağlıkla kucagınıza alırsınız Benim gibi bekleyenlere de Rabbim en guzel sekilde nasip etsin insaallah. Herkesin vücudu faklı gerçekten ben burda okuyorum ama çogu belirti bende yok benim belirtimi sizinle paylaşmak istedim 1 cocugum var tup bebek ile oldu simdi 2.yi istiyoruz nasipte varsa.. Ben ilk cocuguma hamile oldugumda cok kotu hastalanmıstım özellikle alt bel agrısı kuyruk sokumu kısmı kasık agrısı ve üst solunum yolu hastalığı bol öksürüklü. 2 ay önce yine tup bebekle hamile kaldım fakat kimyasal oldu ve o zamn da yine aynı sekilde hastalandım. Bu ay da yumurtlamanın 6. Gününde yine aynı sekilde cok hastalandım bu defa alt bel agrısı kuyruk sokumu, bacak ağrısı, kasık ağrısı ates sıtma bas ağrısı bayagı kotu geçirdim halen de üstü solunum yolu hastalığım var. Bu ay kendimiz denedik yumurtlama gününü degerlendirdik ve benim aynı belirtilerden ötürü umudum var.. Adetime 4 gün var böyle belirtileri olup hamile olan var mı yoksa ben gercekten degişik miyim insan hastalıktan bile guzel biseyler umar mıymıs? umarmıs..
Merhabalar biraz beklemek istemistim adetimin 7. Gecikme gununde beta verdim 125 cikti doktor 4 haftalik hamile oldugumu soyledi sizinlede paylasmak istedim allah isteyen herkese nasip etsin insallahAy hayır ben kendi testlerimde hiç bu kadarı dahi görmemiştim sabah uyanır uyanmaz gidin bir test verin sonucu da paylaşın bizimle
Kanamanız var mı peki benim bugun 10. Gün beta vermedim ama kanamam var hamile değilim galibaMerhabalar biraz beklemek istemistim adetimin 7. Gecikme gununde beta verdim 125 cikti doktor 4 haftalik hamile oldugumu soyledi sizinlede paylasmak istedim allah isteyen herkese nasip etsin insallah
10. Gün derken gebelik öğrendikten sonra mi onuncu gün anlayamadım. Kannamam olmadı ama düşük bir betayla öğrendim diye her ihtimale karşı iki gün sonra tekrar kan verdim en 22den en az 59ye çıkması lazım dedi doktor iki gün sonra 90a çıkmıştı sizin nasıl olduğunu bilmediğim için pek birşey diyemiyorumKanamanız var mı peki benim bugun 10. Gün beta vermedim ama kanamam var hamile değilim galiba
Yok gebelik olmadan gecikmenin 10. Günü gecikmenin 3.günü beta verdim cıkmadı geç döllenme ise bekleyelim 10. Gün verdi doktor yarın gidecektim normalde bu öğlen kanama başladı10. Gün derken gebelik öğrendikten sonra mi onuncu gün anlayamadım. Kannamam olmadı ama düşük bir betayla öğrendim diye her ihtimale karşı iki gün sonra tekrar kan verdim en 22den en az 59ye çıkması lazım dedi doktor iki gün sonra 90a çıkmıştı sizin nasıl olduğunu bilmediğim için pek birşey diyemiyorum
Yerleşme kanaması olsa regl tarihinden önce oluyor diye biliyorum ama çok farklı şeyler oluyor o yüzden kesin hamile degilsidri de demiyorum ama öğlen olan kanaman az bile olsa devam ediyorsa değilsin demek ki canımYok gebelik olmadan gecikmenin 10. Günü gecikmenin 3.günü beta verdim cıkmadı geç döllenme ise bekleyelim 10. Gün verdi doktor yarın gidecektim normalde bu öğlen kanama başladı