• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikme, test negatif

eeefff10

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
179
101
18
Regl gecikmenin 10.günü. evde yaptığım testler negatif, gecikmenin üçüncü gününde beta bakıldı ancak negatif çıktı. Doktor da adet söktürücü vermeden önce bekleyelim belki sonraki birleşmede birşey olduysa zaten şuan kanda çıkmaz dedi basına gelen var mı. Bu srecte tek belirtim adet gününden önce başlayan kasik ağrım ara ara devam ediyor ama ne regl var ne gebelik kadın doğum muayenesi de sağlıklı geçti başka bir sebepte olamaz

Eklentiler

• IMG_20230503_065706.jpg
    IMG_20230503_065706.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 632
  • IMG_20230503_065709.jpg
    IMG_20230503_065709.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 647
Cumaya kadar olmazsam son kez kan vericem umarım hayırlı sonuçlanır :KK43:
Şu gün olabilir diye şüphelendiğin bir gün varsa eğer onun üzerinden 9gün geçmesini bekle derim çünkü benim yumurtlamadan sonraki 8. Günde bile negatif çıktı kan testim. 11. Gün pozitifi gördüm kanda

Şu gün olabilir diye şüphelendiğin bir gün varsa eğer onun üzerinden 9gün geçmesini bekle derim çünkü benim yumurtlamadan sonraki 8. Günde bile negatif çıktı kan testim. 11. Gün pozitifi gördüm kanda
Yaaa Umut oldunuz 💙 doktorda bunu söyledi on gün içinde olduysa çıkmaz dedi suohelendigim günden de 9 gün geçti regl gecikmemin de 10.gunu çok heveslenmesem de az önce doktor yeniden beta istedi dua rica edicem 🙏🏼

Yaaa Umut oldunuz 💙 doktorda bunu söyledi on gün içinde olduysa çıkmaz dedi suohelendigim günden de 9 gün geçti regl gecikmemin de 10.gunu çok heveslenmesem de az önce doktor yeniden beta istedi dua rica edicem 🙏🏼
Bide 11. Gün direkt kan testi mi verdiniz kaset testte hiç lozitif gorudnuz mu ben göremedim bu sabah bile

Bide 11. Gün direkt kan testi mi verdiniz kaset testte hiç lozitif gorudnuz mu ben göremedim bu sabah bile
10. Gün gece 11 gibi çok çok silik çıktı sabah gidip kan verdim onda da 36.95çıktı yani o da oldukça düşüktü daha yeni yükselmeye başlamıştı

10. Gün gece 11 gibi çok çok silik çıktı sabah gidip kan verdim onda da 36.95çıktı yani o da oldukça düşüktü daha yeni yükselmeye başlamıştı
Tesekkur ederim tekrar hayırlı olsun umarım bende akşam test sonucu çıkınca buraya yazabilirim

İlişkiden kaç gün sonra çıktı acaba aynı durumdayım da benim 27 gün geçti idrar testlerinde çıkmıyor
Tam hangi gün tuttu bilmiyorum ama doktor 3bucuk haftalık dedi yani yumurtlama günüm olan 12sinde tuttu demek ki ama geç döllenme olmuş yani beta daha çok yeni yükselmiş o yüzden çıkmamış kanda da idrarda da umarım sizde hayırlı sonuç alırsınız 🙏🏼♥️

Tam hangi gün tuttu bilmiyorum ama doktor 3bucuk haftalık dedi yani yumurtlama günüm olan 12sinde tuttu demek ki ama geç döllenme olmuş yani beta daha çok yeni yükselmiş o yüzden çıkmamış kanda da idrarda da umarım sizde hayırlı sonuç alırsınız 🙏🏼♥️
Ben istemiyorum o yüzden panik halindeydim de ilişki günüm 1 gündü sadece o da 27 gün önce çıkardı herhalde değil mi geç döllenme bile olsa

Tek günde çıkardı heralde yaşadığınız günü biliyorsunuz onun üzerinden sayın bugüne kadar kaç gün olmuş 27 gün gecikmeyle görünürdü ama için tam rahat etsin istiyorsan bir kan ver

Tek günde çıkardı heralde yaşadığınız günü biliyorsunuz onun üzerinden sayın bugüne kadar kaç gün olmuş 27 gün gecikmeyle görünürdü ama için tam rahat etsin istiyorsan bir kan ver
İlişki gününü biliyorum evet 27 gün geçti erken gebelik bile yaptım negatifti 10a yakın test yaptım 2 gün arayla negatif bu arada bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah❤️

İlişki gününü biliyorum evet 27 gün geçti erken gebelik bile yaptım negatifti 10a yakın test yaptım 2 gün arayla negatif bu arada bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah❤️
Yaa çok çok teşekkür ederim, söze de dilediğiniz en güzel zamanla sevdiğiniz insanla nasip olsun 💙🥰

Rabbim kalbimizle karşılaştırsın 🙏🏼 kimin duasının kime geçeceği belli olmaz sonucun çıktı HAMİLEYİM 🥰🤍
Çokkkk mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🥰❤️ nasipse aynı ayda doğum yapacağızzz. Ben de şimdi yeniden kan testi vermeye diyorum dua edin güzel çıksın artış🤢🤢

Çokkkk mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🥰❤️ nasipse aynı ayda doğum yapacağızzz. Ben de şimdi yeniden kan testi vermeye diyorum dua edin güzel çıksın artış🤢🤢
duam sizinle inşallah mucizen seninle sizinle olsun 🙏🏼♥️ beta yükselişini yazar mısın bende biraz takip edicem artık 🥰

duam sizinle inşallah mucizen seninle sizinle olsun 🙏🏼♥️ beta yükselişini yazar mısın bende biraz takip edicem artık 🥰
Olur yazarım tabi 🤢 senin kaç çıktı bugün . Ben de tam geçen hafta bugün öğrenmiştim ama doktora cuma gidicem

Back