Merhaba polikistikliyim bende uzun olacak ama yazmak istiyorum bence fikir alışverişi yapmak güzeldir..
1. Adet gecikmen var
2. Polikistik overlisin , Acele etmiyorum diyorsun..
1. Adet gecikmen varsa mutlaka kan vermişsindir test yapmışssındır içine sinmediyse tekrarlayıp emin olursun. Belli süre sonra çıkar geç döllenme zaten en fazla 1 hafta hadi diyelim max. 10 gün olsun..
2. Polikistik overliysen , Açele etsen senin için iyi olur , Bir polikistik overli olarak söylüyorum 3 senedir bu felaket var üstümde gitmek bilmiyor.. adet düzensizliği ve kilonun getirdiği nokta .. her polikistikli kilolu olmuyor fakat aşırı zorlaştıran bir sendrom nekadar erken önlem alınırsa okadar iyi ayrıca inositol takviye öneririm polikistik overliler için gerçekten şifa Takviye belki kullanıyosundur
Adeti düzenler, yumurtlama yaptırır, ve yumurtayı kaliteleştirir ayrıca hormonel sivilceleri yok eder tırnakları tekrar kırılmaz hale getirir ve saç dökülmesinde azalma olur.. ve bir çok bunun gibi iyi olumlu etkiler var bu inositol takviyesinin bence her kadın kullanmalı ağrılı adet görmüyorum artık ona da çok etkili oldu .. polikistik over sendromu uğraştırır engel değildir herkesin nasibide farklıdır :) ama öyle ..uğraştıran deli eden birşey olduğunu söyleyebilirim 3 senedir uğraşan biriyim bu arada
Doktorun iyi birşey yapmıyor bu arada neden dersen, Hamile kalmayı düşünen planlayan birine Tarlusal yerine Duphaston verseydi daha işine yarardı senin . Sebebide Duphastonun içinde Progestan var rahimi kalınlaştırır ve bebeğin tutunmasını sağlar aynı zamanda hem adet düzensizliği için kullanılır hemde düşüğü önlemek için Buda hamile olsan bile bi problem olmazdı çünkü sökmiceğine göre bebeğin tutunmasına yardımcı olcaktı hamile olsaydın .. bu sadece öneri duphastonu ben 6 ay kullandım .adeti düzenledi hamile kalanda çok bu ilaçla fakat aynı etkiyi Tarlusal ile göremezsin söker bırakır o yüzden gebelikten çok emin olmalısın.. geçmiş olsun