Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeğim 15 aylık ve üstte dört dişi altta ise 3 dişi var. alttaki 2 tane orta kesici dişler zamanında çıktılar 1 tanedeküçük azı dişimiz var.ama 8-12 ayda çıkması gereken yan kesici 2 dişimiz hala çıkmadı.bu normal mi acaba.:44::44:
canım allah bağışlasın bebeğini benimde kızmım 15 aylık üstte 4 diş altta 2 diş niye geç çıkıyolar acaba... bende bilmiyorum doktoro sordunmu sen bizim dr. normal dedi. de
canım allah bağışlasın bebeğini benimde kızmım 15 aylık üstte 4 diş altta 2 diş niye geç çıkıyolar acaba... bende bilmiyorum doktoro sordunmu sen bizim dr. normal dedi. de
Benim bebeşim halen diş çıkartmadı.
Doktorumuz 18 aya kadar hiç diş çıkartmayabilir dedi.
Sorun olmadığını söyledi.
Rahat ol sen, canım. Kimse dişsiz kalmadı.
Benim bebeşim halen diş çıkartmadı.
Doktorumuz 18 aya kadar hiç diş çıkartmayabilir dedi.
Sorun olmadığını söyledi.
Rahat ol sen, canım. Kimse dişsiz kalmadı.
Benim oğlum da 1 yaşına 1 ay önce girdi. 1 yaşına 1 hafta kala ilk dişi çıktı. Ama o diş bir türlü uzamadığı gibi diğer dişleri de hala çıkmadı. Ben sabırsızlandıkça dişler gecikiyor sanırım. :S
bende dört gözle diş bekliyorum, hiç dişimiz yok. bizim iştahsızlıgımız çok fazla herkes diştendir diyor,son ay hiç kilo almadı. Artık dişler gelsinde iştahı açılsın diye sabırsızlanıyorum