• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Geciken Dişler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

frezyalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
280
3
0
İstanbul
bebeğim 15 aylık ve üstte dört dişi altta ise 3 dişi var. alttaki 2 tane orta kesici dişler zamanında çıktılar 1 tanedeküçük azı dişimiz var.ama 8-12 ayda çıkması gereken yan kesici 2 dişimiz hala çıkmadı.bu normal mi acaba.:44::44:

canım allah bağışlasın bebeğini benimde kızmım 15 aylık üstte 4 diş altta 2 diş niye geç çıkıyolar acaba... bende bilmiyorum doktoro sordunmu sen bizim dr. normal dedi. de

canım allah bağışlasın bebeğini benimde kızmım 15 aylık üstte 4 diş altta 2 diş niye geç çıkıyolar acaba... bende bilmiyorum doktoro sordunmu sen bizim dr. normal dedi. de
saol,,seninde bebeğini Allah bağışlasın.bizim doktorda normal dedi.3 azı dişimiz de patlamak üzere ama şu yan kesiciler çıkmadı.

Benim bebeşim halen diş çıkartmadı.
Doktorumuz 18 aya kadar hiç diş çıkartmayabilir dedi.
Sorun olmadığını söyledi.
Rahat ol sen, canım. Kimse dişsiz kalmadı. :D

Benim bebeşim halen diş çıkartmadı.
Doktorumuz 18 aya kadar hiç diş çıkartmayabilir dedi.
Sorun olmadığını söyledi.
Rahat ol sen, canım. Kimse dişsiz kalmadı. :D
evet aslında sağlıkları yerinde olsun yeter tabi.daha rahat yemek yemesi çin sabırsızlanıyorum galiba:1:

benim kızım da 15 gün önce 1 yaşını doldurdu ama hala dişi yok. bu gibi konular normal olduğu gibi genetik de olabiliyormuş.
geç olsun güç olmasın.

Benim oğlum da 1 yaşına 1 ay önce girdi. 1 yaşına 1 hafta kala ilk dişi çıktı. Ama o diş bir türlü uzamadığı gibi diğer dişleri de hala çıkmadı. Ben sabırsızlandıkça dişler gecikiyor sanırım. :S

bende dört gözle diş bekliyorum, hiç dişimiz yok. bizim iştahsızlıgımız çok fazla herkes diştendir diyor,son ay hiç kilo almadı. Artık dişler gelsinde iştahı açılsın diye sabırsızlanıyorum

Back