geciken adetle ilgili

Nevrestee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
112
1
116
istanbul
1 ayda iki defa ertesi gün hapı kullandım ocak ayının son haftasından beri adet olmuyorum sanırım hormon dengem bozuldu yüksek ateş ve halsizlik çok sıkıntı çekiyorum kendiliğinden düzene girmesini bekledim ama hala gelmedi biraz daha beklemeli miyim yoksa doktora gitmeli miyim hangi bölüme gitmem gerekiyor acaba menopoza girmiş olabilir miyim aynı durumu yaşayan varsa yorumlarınızı bekliyorum

Bir ayda iki defa çok problem sizin için onu kullanmak neden kendinizi zora sokuyorsunuz biraz da erkek düşünse böyle şeyleri kadının vücuduna yazık oluyor jinekolojiye gideceksiniz tabiki umarım sorun cikmaz

Bazen böyle gecikmeler olabilir içinin rahat etmesi için bir kadın doğum uzmanına muayene olup hormon tahlili de yaptirabilirsin belki sadece stresten felanda gecikmiş olabilir

hormonlarını mahvetmişsin bir ayda 2 kere bu ilaç çok riskli
bence bi kadın doğuma gitmelisin öncelikle

Kadın doğuma gidip herşeyi düzgünce anlatın, belliki vücut dengeniz bozulmuş. Ertesi gün hapı çok ekstrem durumlar dışında kullanılmamalı bence. Bir ayda iki kere kullanmak büyük zarar

Oooo bir ayda iki kere mi inanmıyorum ya acil kadın doğuma gideceksin tabiki

Vücuda çok zarar veren bir ilaç. Bir tanesi bile dengeyi altüst ederken iki tane çok fazla. Bir an önce kadın doğum uzmanına gitmelisiniz.

bana bu ilacı veren şahıs her yaptığımızda alacaksın dedi iki kere ella kullanmak zorunda kaldım üstelik kendisi bir dönem eczanede çalışmış ben karşı çıktım kullanmam dedim tabii ama iki kere kullanmış oldum kullanmıyosan hayatında yokum falan dedi bir ayrılık dönemi oldu sonra barıştık 3. kez kullanmama sebep olacaktı ilacı kullanmayı kabul etmedim tamam dedi bu sefer kullanma ama geliyo musun evet dedim normal cinsel birleşme oldu ama bana kendi rızam dışında arkadan ilişki uyguladı cinsel şiddet görmüş oldum bana böyle bir kötülük yapacağına zerre ihtimal vermemiştim ona çok güveniyordum sonra sokağın ortasında bıraktı beni bi daha kesinlikle aramadı sormadı şoka girmiştim zaten eve sağ salim gidip gitmediğimi bile sormadı daha önce bu arkadan ilişki mevzusunu konuştuğumuzda seni öldürürüm dedim o da söz verdi ama sözünü tutmadı kendinizi lanetlenmiş hissediyorsunuz intiharı bile düşündüm hep kendimi suçlu hissettim ama suçlu olan kesinlikle kendileri yatacak yerleri yok neyse dinlediğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…