• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciken adet ve negatif test

papatyaseverr97

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
72
58
8
27
Öncelikle merhabalar hanımlar cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim 3 ay önce klomen tedavisi gördüm ve çatlama iğnesi vurulması tek yumurta oluşmuştu catlatma yaparsam kist oluşur dedi sonra o ay gün verdi ilişki için doktor o ay aletimin önce çift çizgi gördüm sonra muhtemelen düşük yaptım bayrama denk gelmişti doktora gidemedim bu ay ise adetim boyunca hayıt tohumu içtim cumartesi günü adet olmam gerekiyordu yaklaşık 9 10 aydır adetim hiç şaşmazdı bu ay günüm geçiyor ve adet gününden 1 gün önce lekelendim sonra kesildi akıntı oluyor ama başka belirtim yok göğüs ağrısı falan adetim 5 gün geçince kan verdim ana negatif çıktı sizce o lekelenme yerleşme kanamasımıydı eğer öyleyse neden çıkmadı biraz uzun oldu cevap verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim

Belki biiraz daha beklemeniz gerek test için aslında kanda çıkması lazımdı ama olmadık şeyler olabiliyor bir kaç güne tekrar edin evde de ters yapın bence

Hamilelik olsaydı kanda kesinlikle çıkardı. Benim de çok taktığım için geçen ay hiç şaşmayan adetim 3 gün gecikti ama test yapmadım biliyordum kafaya taktığım içindir gecesi de oldum zaten. Oluruna bırakmak gerekiyor da işteeee….

Back