• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciken adet sonrası bitmeyen kanama

Karakurukus

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
100
12
298
Gaziantep
Selam herkese,41yadındayım,gecen ay adetım ılk defa 26 gun kadar gecıktı,hamılelık suphem yoktu test yapmadım o yuzden,koronaya yakalanmıştım,ıyıleştım,ondan gecıktım dıye düşündum.26 gün sonra adetım geldı,1hafta sonra bıttı ama ertesı gün az az tekrar gelmeye başladı bu bır aydır devam edıyor,son dört beş gundur adet kanaması gıbı tekrardan cogaldı,doktorlar kapalı vırus nedenıyle,ben yurt dısındayım,en erken hazıranda acılırız Dıyorlar,beklemek cok zor,bı fıkrı yada basından boyle bisey gecen varmı?

Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz yada kist oluşmuştur ve patlamıştır

Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz yada kist oluşmuştur ve patlamıştır
Tesdkkur ederım cevabınız için,suan adet gıbı cok yogun kanamam var,yuzum sıvılcelendı,goguslerım sişti ve hassas,acaba bu adet olabılırmı,iç yasamadım daha once boyle bişey,bende cokca mıyom vardı,kist patlaması tehlıkelı mı,moral bozuklugu stres dısında hıcbır sıkıntım yok sımdılık

Tesdkkur ederım cevabınız için,suan adet gıbı cok yogun kanamam var,yuzum sıvılcelendı,goguslerım sişti ve hassas,acaba bu adet olabılırmı,iç yasamadım daha once boyle bişey,bende cokca mıyom vardı,kist patlaması tehlıkelı mı,moral bozuklugu stres dısında hıcbır sıkıntım yok sımdılık
Risk durumu nedir bilmiyorum ama mutlaka beta hcg baktirin

Kimyasal gebelik olabilir kan testi verip bhcg degerinize baktirabilirsiniz kesinlesir kimyasal gebelikse eger degerin siifirlanmasi lazim dusmezse kanama devam eder

Selam herkese,41yadındayım,gecen ay adetım ılk defa 26 gun kadar gecıktı,hamılelık suphem yoktu test yapmadım o yuzden,koronaya yakalanmıştım,ıyıleştım,ondan gecıktım dıye düşündum.26 gün sonra adetım geldı,1hafta sonra bıttı ama ertesı gün az az tekrar gelmeye başladı bu bır aydır devam edıyor,son dört beş gundur adet kanaması gıbı tekrardan cogaldı,doktorlar kapalı vırus nedenıyle,ben yurt dısındayım,en erken hazıranda acılırız Dıyorlar,beklemek cok zor,bı fıkrı yada basından boyle bisey gecen varmı?
Öncelikle çok geçmiş olsun korona içinde korona tedavisi sırasında antibiyotik aldınızmı oda çok değiştiriyor adet düzenini

Öncelikle çok geçmiş olsun korona içinde korona tedavisi sırasında antibiyotik aldınızmı oda çok değiştiriyor adet düzenini
Evet antıbıyotıkler,agrı kesıcıler,dekonjestan turu haplar bırsuru ılac aldım,zaten stressde olduk ıyıce,ıkı aydır evdeyım,calısıyordum cokhareketlı bı hayatım vardı,bırden eve kapandık,bıde ben newyork da yasıyorum,burada vırus cok cogun,kocam cocuklarımda oldu,bu kanama vırusle alakalı olabılırmı bılmıyorum

Kimyasal gebelik olabilir kan testi verip bhcg degerinize baktirabilirsiniz kesinlesir kimyasal gebelikse eger degerin siifirlanmasi lazim dusmezse kanama devam eder
Dun kan testı degılde evde gebelık testı yaptım,negatıf cıktı,ama yaklasık 20-25gunluk az az kanamadan sonra,4 gundur bayagı adet gıbı gelıyor,ıkıncı bır adet donemıde geldı gecıyordu bıle,kafam cok karısık,doktorlar calısmıyor,neeyorkta yasıyorum butun doktorlar koronaya yonlendırılmiş,burda vırus cok var.ama aşıri stresslı hıssedıyorum korkuyorum,aglama nobetlerı geçirıyorum

Risk durumu nedir bilmiyorum ama mutlaka beta hcg baktirin
Dün evde gebelık testı negatıf cıktı?ama zaten kanama cok yogun artık adet gıbı ama nedır ne degıldır emin olamıyorum,gecıken adet,regl gıbı kanama akabınde az az kanama akabınde bır ay sonra tekrar adet gıbı cogalan kanama,yanı hep kanama,stressten olucem nerdeyse

Dün evde gebelık testı negatıf cıktı?ama zaten kanama cok yogun artık adet gıbı ama nedır ne degıldır emin olamıyorum,gecıken adet,regl gıbı kanama akabınde az az kanama akabınde bır ay sonra tekrar adet gıbı cogalan kanama,yanı hep kanama,stressten olucem nerdeyse
Kanama göz ardi edilecek bir konu degil bence bir sekilde kontrole gidin ihmal etmeyin tabi stres de yapmayin daha fazla düzeniniz bozulmasin sakin olmaya calisin

Back