Geciken adet, sağ ve sol kasık ağrısı testime bakar mısınız ?

cancannur

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
134
31
Merhabalar, adet olmam gereken gün başlayan şag ve sol kasık ağrım var belim de arada agriyo ... Bu arada iki çocuğum var. Ve ilk kez iki kasıkta ağrı hissediyorum. Gecikme 3 gündür devam ediyor . Önceki gebeliklerim de sağ kasıkta ağrı batma olurdu bu kez değişik o yüzden böyle deneyimi olan var mı Dr a henüz gitmedim erken gidince kese hemen gözükmüyor bu kez iki hafta beklemek niyetindeyim. Testimi dayanamayip akşam yaptım

Eklentiler

• IMG_20241217_202139.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 82
Çizgi bence net belli. Kan testi verip tasdikleyebilirsiniz. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Testin gayet normal Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Kaç gününüz geçti acaba

İki kasıkta birden batma ağrı olunca çift yumrtlama olabilir mi diye geldi aklıma ama ailemde ikiz de var ... İki çocuğum var zaten ona tedirginim biraz bakalım randevuya gidince netleşir

Cok net var kan vermelısın bence hemen hayırlı olsun müjdeli haberı bekliyoruz

İki kasıkta birden batma ağrı olunca çift yumrtlama olabilir mi diye geldi aklıma ama ailemde ikiz de var ... İki çocuğum var zaten ona tedirginim biraz bakalım randevuya gidince netleşir
Şuan bnde aynı durumdayım iki kasığımda kramplar giriyo adetim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı biraz daha bekliycem olmazsa kan testine gidicem

Şuan bnde aynı durumdayım iki kasığımda kramplar giriyo adetim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı biraz daha bekliycem olmazsa kan testine gidicem
Benimde 3 4 gün geçti ancak testim negatif. Erken gebelik testiydi predoctorun sonrasında sizce pozitife döner mi

Benimde 3 4 gün geçti ancak testim negatif. Erken gebelik testiydi predoctorun sonrasında sizce pozitife döner mi
Ben kızımi 8 gün geçince öğrendim kese geç göründü geç yumurtlama olduğu için bir hafta geriden gelmişti değerler 109 du beta HCG değerim kan verdiğimde . Ben kaç test yaptım hepsi negatif çıktı ilk yaptığım erken gebelik testi saatler sonra şimdiki testimden daha soluktu ona üstüne yaptığım kaset testlerin beşi de negatifti . Bekleyin Allah gonlunuze göre versin.kizim 15 aylık oldu şimdi de tekrar var gibi duruyo bilemedim hayırlısı

Sağolun açıklamanız için. İsteyen herkesin bebişi olsun inşallah. Sizin için de hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…