• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciken adet, hamile miyim?

Tugcexx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
6
0
1
30
Merhaba
20 yaşındayım evli değilim iyi bi ilişkim var. 15 gün önce prezervatifle ilişkiye girdik yırtılma da farketmedik
Ama adetim de 15-16 gün gecikti bi belirti hissetmiyorum arada kasık ağrısı geliyor mide bulantısı yok ama sonuçta belirti farkedilmeden de gebelik olabilir mi? Doktora gitmeyi düşünüyorum tabi ki inşallah hamile kalmamışımdır :(
Fazla evham yapıyor olabilirim ama uzun zamandır adetim çok düzenliydi 35 günde bir adet olurdum hiç bu kadar gecikmemişti
Çok tedirginim sizce hamile miyim?

Boyle cirkin bi anıni anlatirken "insaallah" demek..... ironinin dibisin. Eyvahlar olsun ya. Sakin ha Hayat benim ahlak bekciligi yapmayin soru sordum gerisine karışmayın vs falan hic deme boşver. Boylesi bi duruma yorum bile fazlasıyla gerdi. Neyse. Hamile kalma ihtimalin var tabiki.

Boyle cirkin bi anıni anlatirken "insaallah" demek..... ironinin dibisin. Eyvahlar olsun ya. Sakin ha Hayat benim ahlak bekciligi yapmayin soru sordum gerisine karışmayın vs falan hic deme boşver. Boylesi bi duruma yorum bile fazlasıyla gerdi. Neyse. Hamile kalma ihtimalin var tabiki.
Ben sorumu belirti hissetmeden gebeliğini öğrenmiş kişilere sordum size değil teşekkürler

Canim ben niye adet olmuyorum diye doktora gittim uc aylik hamile oldugumu ogrendim :) hicbir belirtim olmadi hatta rahatsizdim ilac tedavisi bile gordum olurmu olur seninde gunun baya gecmis istemiyormussunda insallah yoktur diyeyim ozamn Allah isteyene versin

Merhaba
20 yaşındayım evli değilim iyi bi ilişkim var. 15 gün önce prezervatifle ilişkiye girdik yırtılma da farketmedik
Ama adetim de 15-16 gün gecikti bi belirti hissetmiyorum arada kasık ağrısı geliyor mide bulantısı yok ama sonuçta belirti farkedilmeden de gebelik olabilir mi? Doktora gitmeyi düşünüyorum tabi ki inşallah hamile kalmamışımdır :(
Fazla evham yapıyor olabilirim ama uzun zamandır adetim çok düzenliydi 35 günde bir adet olurdum hiç bu kadar gecikmemişti
Çok tedirginim sizce hamile miyim?

Merhaba tugcexx , su an seninle tipatip ayni durumdayim. Bende son iki aydir adet duzensizligi yasiyorum 36,37. Gunlerde geldi adetim ilk defa. Bu ay da 38. Gundeyim asiri bel agrisi ve kasik agrisi var ama adetim yok. Yarin bi test yapmayi dusunuyorum. Bizde prez. İle korunuyoruz. Ama bende cok korkuyorum :( senin durumunda bi degisiklik var.mi?

Neredeyse kırkıncı günümde adet gördüm sonunda :)
Ama hamile miyim diye çok korktum hatta şüpheli ilişkiden on gün sonra kahverengi akıntı gelmişti. Buradan da onun yumurtanın rahme yerleşme kanaması olduğunu öğrendim daha çok korktum. Dayanamayıp doktora gittim. Doktor ultrasona aldı gebeliği görecek diye çok korktum resmen nefessiz bekledim doktorun diyeceklerini. Hatta muayeneye girene kadar stresten ve heyecandan altıma kaçırdım. Ama hiç bişey çıkmadı sadece prolaktin çok yüksekti doktor adet gecikmesini buna yordu ilaç da vermedi biraz daha bekle adet olmak için dedi ve sonunda oldum
Aslında insan gebeliği hissedebilir belirti olmasa da. Çünkü bu manevi olarak hissedilebilir bişey bence ve ben hiç hissetmedim hamile olabileceğimi, çok şükür değildim zaten. Allah isteyenlere hayırlı Zaman'da nasip etsin bu güzel şeyi..

Back