- 23 Temmuz 2024
- 12
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi rabiagayesu
Çok üzüldüm durumunuza. Yaşı küçük olduğu için zaten direk size verirler. Ama süre ne kadar uzar bilemiyorumBu ikinci postum tekrar acmak istedim Ben cuma günü darptan rapor alıp boşanma davası açtım. Çarsamba günü sosyal inceleme raporu (sir) için bilir kişi atandı. Kızım (3,5) benim yanımda oğlum (2,5) babasının yanında. O an zorbalık kullandığı için oğlumu alamadım. Bu sir raporu için eve ne zaman gelirler ? Gecici velayet hemen verirler mi ? Çok özledim oğlumu bu konuda tecrübeli arkadaşlarım fikirlerinizi bekliyorum.
Duruşma ne zamanBu ikinci postum tekrar acmak istedim Ben cuma günü darptan rapor alıp boşanma davası açtım. Çarsamba günü sosyal inceleme raporu (sir) için bilir kişi atandı. Kızım (3,5) benim yanımda oğlum (2,5) babasının yanında. O an zorbalık kullandığı için oğlumu alamadım. Bu sir raporu için eve ne zaman gelirler ? Gecici velayet hemen verirler mi ? Çok özledim oğlumu bu konuda tecrübeli arkadaşlarım fikirlerinizi bekliyorum.
Benim dava acilir acilmaz ,daha duruşma günü verilmeden hakim geçici velayeti bana vermişti. Avukatım herhangi bi çalışma yaptı mı bunun için bilmiyorum .Bu ikinci postum tekrar acmak istedim Ben cuma günü darptan rapor alıp boşanma davası açtım. Çarsamba günü sosyal inceleme raporu (sir) için bilir kişi atandı. Kızım (3,5) benim yanımda oğlum (2,5) babasının yanında. O an zorbalık kullandığı için oğlumu alamadım. Bu sir raporu için eve ne zaman gelirler ? Gecici velayet hemen verirler mi ? Çok özledim oğlumu bu konuda tecrübeli arkadaşlarım fikirlerinizi bekliyorum.
Ben davayi bir Çarşamba günü açtım 5 gün sonra geçici velayet verildi ve nafaka bağlandı.Bu ikinci postum tekrar acmak istedim Ben cuma günü darptan rapor alıp boşanma davası açtım. Çarsamba günü sosyal inceleme raporu (sir) için bilir kişi atandı. Kızım (3,5) benim yanımda oğlum (2,5) babasının yanında. O an zorbalık kullandığı için oğlumu alamadım. Bu sir raporu için eve ne zaman gelirler ? Gecici velayet hemen verirler mi ? Çok özledim oğlumu bu konuda tecrübeli arkadaşlarım fikirlerinizi bekliyorum.
Avukatım yok daha bugün sosyal inceleme raporu çıktı geçici velayet ne zaman çıkar hiç bilmiyorumBenim dava acilir acilmaz ,daha duruşma günü verilmeden hakim geçici velayeti bana vermişti. Avukatım herhangi bi çalışma yaptı mı bunun için bilmiyorum .
Duruşma tarihi de daha çıkmadıDuruşma ne zaman
Sosyal inceleme benim bildiğim kalıcı velayet için. Geçici velayeti hemencecik vermişlerdi.Ne kadar güzel ve hızlı bir şekilde verilmiş ben 19 temmuz da açtım daha bugün sosyal inceleme raporu çıktı geçici velayet ne zaman verilir hiç bilmiyorum
Maddi durumunun avukat tutmaya elverişsiz olduğunu belirtip ücretsiz avukat tutabiliyorsunAvukatım yok daha bugün sosyal inceleme raporu çıktı geçici velayet ne zaman çıkar hiç bilmiyorum
Hadi gözün aydın. Kavuşunca doya doya öper seversin bizler adına daAz önce tekrar adliyeye gittim sordum öğleden sonra çıkacak karar büyük ihtimalle sana verilecek dedilerSizlere çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çok mutlu oldum
O zaman iş yoğunluğuna göre değişir ne zaman inceleme olacağı. Kısa zamanda da olabilir aylar sonrada hangi adliye.Duruşma tarihi de daha çıkmadı
Gidip elden tebliğ alınBugün ara kararla çıktı geçici velayet peki tebliğ edilmeden alabilir miyim cocugu
Bugün ara kararla çıktı geçici velayet peki tebliğ edilmeden alabilir miyim cocugu