• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçici mi kalıcı mı daha garanti ?

Lazerle diken doktorlara hiç güvenemedim zaten bende sonunda turgay karakaya karar kıldım, kesinlikle lazerle dikilmez diyor cerrahi flep yöntemi için sonuç garantisi veriyor
Lazerle dikiyoruz diyenler konusunda çok haklısın

Lazerle dikiyoruz diyenler konusunda çok haklısın
Lazerle ameliyat reklamsal bir sömürü , vajina daraltmayı lazerle yaptıran bir arkadaşım çok kötü sonuç aldı yanık izle falan

Mesajlarını okudum canım bizlere ameliyat sonrası bu bilgileri vermen büyük incelik gerçekten ben çift kat flep düşünüyorum, sen bu konuda ne dersin ?
Bugün flep + daraltma ameliyatı yaptırdım iyi geçti merak ettiklerinizi yanıtlarım

Tüm sorularınıza ışık olması dileğiyle..
Öncelikle geçici ya da kalıcı farketmez dikim işlemini yapan kişi bu işin gecek anlamda uzmanı ise mıtlaka kanama olacaktır birbirine üstünlüğü yoktur. Aradaki tek fark düğün öncesi zamaanın kısa ya da uzun olmasıdır.
2. olarak kalıcı öncesi kontrole çağırmak tabii ki gereklidir çünkü herkrsin doku iyileşmesi farklıdır. Bizler işlemi 4-4 lük garantili yapsak da sizin geçen aylar yıllar içinde dikişler iyilesirken o bölgede enfeksiyor vb nedenlerle o dikişleri esnetmemiş olacagınıza yada elinizde olmayan sebeplerle bir zedeelenme olmamamısnı kimse garanti edemez. işini titizlikle yapan her hekim mutlaka kontrole çağırır hastasını. Bunun söylediğiniz gibi gecici yapıp kalıcı yaptım demekle ilgisi yoktur. Böyle birsey yapan meslektaşım varsa da tüm hekimleri aynı kefeye koymamalısınız.
Son olarak lazerle kızlık zarı dikimi diye bir yöntem kesinlikle yoktur . Ben ki en iyi lazerle jinekolojik estetik merkezlerinden birinin sahibi olarak bunu söylüyorsam lütfen çok ciddi dikkate alınız ..Lazerle vaginal daraltma vardır o da her hasta için değil gercekten dogru hasta secildiginde cok memnun edici sonuclara sahiptir. Ancak bu lazerle kızlık zarı dikimi ile karıstırılmamalıdır.. Tamamen ticari kazanc için göz boyamak için bu tarz söylemleri olan yerlerden uzak durunuz. Eger lazerle bu işlem olsaydı Türkiyede ilk yapacak merkezlerin başında biz gelirdik , o yüzden lutfen itibar etmeyiniz..
Herkese saglıklı huzurlu günler diliyorum .. Umarım bu bilgiler yolunuza ışık olur..-

Back
X