- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
-
- Konu Sahibi milkabeyaz
Canım o kanama normal ilk ay adet görülebiliyor vücudun alışma evresi olduğundan. Ben çok şiddetli kanama yaşamıştım doktorum normal demişti. Geçmiş olsunIyi günler arkadaslar.26 kasimda endometriozislerim sebebiyle laparaskopi oldum. 18 aralikta 3 aylik gecici menopoza girmek icin ilk ignemi yaptirdim.24 aralik normal adet günüm ve kanamam basladi coz az miktarda ve acik renkli.Adet olmamam gerekiyordu ve cok siddetli bel ve bacak agrisi cekiyorum.tecrübesi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.yardimci olursaniz sevinirim.
Tesekkur ederim . Zaten ikinci gün cok siddetlendi benimde adet oldugunu sonradan anladim.Canım o kanama normal ilk ay adet görülebiliyor vücudun alışma evresi olduğundan. Ben çok şiddetli kanama yaşamıştım doktorum normal demişti. Geçmiş olsun
adet olmazsın diye bi kaide yok. ağrı olması da normal sonuçta hormon var iğnede merak ettiğin başka bişey varsa cevaplayabilirim.Iyi günler arkadaslar.26 kasimda endometriozislerim sebebiyle laparaskopi oldum. 18 aralikta 3 aylik gecici menopoza girmek icin ilk ignemi yaptirdim.24 aralik normal adet günüm ve kanamam basladi coz az miktarda ve acik renkli.Adet olmamam gerekiyordu ve cok siddetli bel ve bacak agrisi cekiyorum.tecrübesi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.yardimci olursaniz sevinirim.
Doktorum endometriozislerimi gecici olarak durdurmak amacli adet olmayacagimi soylemisti.Bide igne vurulan yerin ic kisminda ceviz buyuklugunde sertlesmem oldu bazen de sizliyor.Bu normal mi?adet olmazsın diye bi kaide yok. ağrı olması da normal sonuçta hormon var iğnede merak ettiğin başka bişey varsa cevaplayabilirim.
Normalmis bende de oldu.Doktorum endometriozislerimi gecici olarak durdurmak amacli adet olmayacagimi soylemisti.Bide igne vurulan yerin ic kisminda ceviz buyuklugunde sertlesmem oldu bazen de sizliyor.Bu normal mi?
enjeksiyon düzgün yapılmadıysa veya apse olduysa olabiliyor öyle. ağır bi iğne biliyorsunuz. benim de olmuştu omuzumun üzerine yaatamamıştım bi zaman.Doktorum endometriozislerimi gecici olarak durdurmak amacli adet olmayacagimi soylemisti.Bide igne vurulan yerin ic kisminda ceviz buyuklugunde sertlesmem oldu bazen de sizliyor.Bu normal mi?