geçici menopoza sokulanlardan yardım bekliyorum,iğnelerden ne kadar sonra adet oldunz

milkabeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
388
4
arkadaşlar merhaba.2.5 cmlik endometriozisimden dolayı temmuz ayında laparoskopi oldum.ardından zoladex 3.6 ile yalancı menopoza sokuldum.3 ay boyunca ayda 1 olmak şartıyla iğnelerimi oldum.son iğnemi 14 eylülde olmama rağmen hala adet olamadım.bir de benim mens sürem 24 gündür.30 gün değil yani.testler hep negatif,ovülasyon da yok gebelik de.(idrarla yapılan testler) adet olamadığım için aşırı derecede gerginim.benim gibi benzer sorunu yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

bende lucrin depot 3.75 ile aynı senin gibi 3 ay ayda bir iğne oldum bu ay son iğnemdi.
ben de merak ediyorum ne zaman adet olacağımı doktorum 2 ay sonra olursun dedi. bilmiyorum yine de . ilk kez adet olacağıma sevineceğim herhalde. adet olmadan yumurtlama olmadığından bekliyorum mecbur

ben yasmin ile yalancı menapozdayım.2 ay oldu,son kontrolümde kistimin bitmek üzere olduğunu öyledi doktorum.son 15 günlük hapım kaldı,bitirip doktora gidicem.bana ilacını bıraktıktan sonra maksimum 1 hafta içinde regl olursun dedi.şimdiden merak ediyorum nasıl bir regl yaşayacağım
sonrada bebek için çalışcaz

güzelim ben iğneden 1-1.5 ay sonra adet gördüm,birazcık gecikiyor yani.yoğun kanamalı ve ağrılı oluyor

güzelim ben iğneden 1-1.5 ay sonra adet gördüm,birazcık gecikiyor yani.yoğun kanamalı ve ağrılı oluyor

kanama ve ağrılı olacağını tahmin edebiliyorum ama bana doktorum en fazla 1 hafta dedi.gözüm korktu ama bakalım..belki benimki hap olduğu için çabuk oluyodur ????

ben de 2 aydır menopozdayım ne zaman adet olacam yaaaa
kimisi de 6 ay adet olmuyomuş, inşallah olurum yaaa ondan sonra çalışmalara devam offf sıkıldım artık :2:

arkadaşlar ben yasmin ile 3 aydır menapozdaydım.ayın 10'unda bitti bugün yani 15 inde regl oldum..
sanırım kişiden kişiye değişiyor..regl olduğuma bu kadar sevinceğimi zannetmezdim ..

merhaba,

ben yeni laparoskopi ile endometriozis ameliyatı oldum. doktorum 6 ay menopoz iğnesi alacağımı söyledi ama ben hiç istemiyorum. menopoz iğnesi nasıl birşey? 26 yaşındayım bana zararı olur mu cildimi yaşlandırır mı sonuçta doğal birşey olmayacak. daha önce bu tedaviyi gören yazarsa çok sevinirim.

merhaba ben bu igneyi 2yil boyunca kullandim .igne bitiminden 8 ay sonra yogun kanamali adet gordum ama igne oldugum donemde menapozun normal etkilerinden baska hic bir sikayetim olmadi..herkeze gecmis olsun....

Bende 3 ay önce laparoskopi oldum mebepoz ognrsi vurdurdum bi seferlik 3 aydir adetin gelmiyor daha ne kadar sürecek bilmiyorum ne zaman gelecek

Kızlar bende bu iğneyi yaptırdım yani bi benzerini decapeptly 3.25 adet günümün 2. Günü fakat adrtim bitmesine rağmen kanamalarım devam ediyor siz böyle bir sorun yaşadınız mı

Bir kez yapıldı bana iğne doktor üç ay adet göremeyebilirsin dedi ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilirmiş etkisi benim ki üç ayı geçti

Herkes farklı demekki bende ilk iğnemi Temmuz'un başında yaptırdım iğneyi yaptırınca 10 gün erken adet oldum şimdi de 5 gün geçti tık yok anlamadım bişey

Iyi günler arkadaslar.26 kasimda endometriozislerim sebebiyle laparaskopi oldum. 18 aralikta 3 aylik gecici menopoza girmek icin ilk ignemi yaptirdim.24 aralik normal adet günüm ve kanamam basladi coz az miktarda ve acik renkli.Adet olmamam gerekiyordu ve cok siddetli bel ve bacak agrisi cekiyorum.tecrübesi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.yardimci olursaniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…