- 22 Aralık 2006
- 388
- 4
-
- Konu Sahibi milkabeyaz
ben yasmin ile yalancı menapozdayım.2 ay oldu,son kontrolümde kistimin bitmek üzere olduğunu öyledi doktorum.son 15 günlük hapım kaldı,bitirip doktora gidicem.bana ilacını bıraktıktan sonra maksimum 1 hafta içinde regl olursun dedi.şimdiden merak ediyorum nasıl bir regl yaşayacağım
sonrada bebek için çalışcaz
güzelim ben iğneden 1-1.5 ay sonra adet gördüm,birazcık gecikiyor yani.yoğun kanamalı ve ağrılı oluyor
merhaba ben bu igneyi 2yil boyunca kullandim .igne bitiminden 8 ay sonra yogun kanamali adet gordum ama igne oldugum donemde menapozun normal etkilerinden baska hic bir sikayetim olmadi..herkeze gecmis olsun....merhaba,
ben yeni laparoskopi ile endometriozis ameliyatı oldum. doktorum 6 ay menopoz iğnesi alacağımı söyledi ama ben hiç istemiyorum. menopoz iğnesi nasıl birşey? 26 yaşındayım bana zararı olur mu cildimi yaşlandırır mı sonuçta doğal birşey olmayacak. daha önce bu tedaviyi gören yazarsa çok sevinirim.
Bende 4 eylülde ameliyat oldum lucrin yaptılar banada hala adet olamadım çok kötü bi durumBende 3 ay önce laparoskopi oldum mebepoz ognrsi vurdurdum bi seferlik 3 aydir adetin gelmiyor daha ne kadar sürecek bilmiyorum ne zaman gelecek
Adet oldunuzmu ben şeyi merak ediyorum geçici menapoza sokuyor doktr ama.sonrasinda tüp bebek tedavisi için ne tür ilaç veriyor kist büyür die vermyxm demişti ozmn tüp bebeğe nasıl hazırlıyorben endo luyum, ama kist yoktu bende, laparoskopi oldum adet olmak istiyoruuuuuuuummmmmmmmmmmmm