Gecici kızlık zari dikimi

Benim tanidigim yapti dügünden 2 önce kina gecesinde ilişkiye girdi sen bir gün önceden yaptir kina günü gidip yaptirmak istemedi cünkü 1 gün önceden dikilirmiş

Bişey dicem bozulmasın diye alelacele kına gecesi sevişti mi ? İlk sevişme böyle araya sıkıştırmalı mı oldu gerçekten helal valla.

Benim tanidigim yapti dügünden 2 önce kina gecesinde ilişkiye girdi sen bir gün önceden yaptir kina günü gidip yaptirmak istemedi cünkü 1 gün önceden dikilirmiş

Bişey dicem bozulmasın diye alelacele kına gecesi sevişti mi ? İlk sevişme böyle araya sıkıştırmalı mı oldu gerçekten helal valla.

Herkes kınada mı gerdeğe girecek şimdi? Düğün telaşında ne ara kaybolup operasyona gidebiliyorlar, herkesin gözü üstünde herkes seni soruyor, ne diyorlar millete mesela, çok hayret ettim.

Ya bir yorum yapsan yok toplum dayatması yok başka bir şey. Hayır dayatma değil yalan olmasın işin içinde. Bekarete önem vermeyen, karşıdakini olduğu gibi kabul eden biri ile yalansız gayet güzel temelleri olan bir evlilik daha iyi diyoruz
Aynen öyle .ben yapamam böyle birsey ve yapmadim da adamin yüzüne bakamam ya ve bu insanla ömür boyu evli kalmayi düşünüyorsun bizde genc olduk bizimde bazi isteklerimiz oldu ama kimsenin kollarina atmadik ben şimdikileri anlayamiyorum evlilikler baştan yalan zaten

Öyle olmuş valla bende kulaktan duymayim .ben yapamam da elime ayagima dolaştiririm elalem hallediyor valla

Ben de yapamam hem o telaşta operasyon için ortadan kaybolmak risk. Hem kona telaşında sevişmek ne ya. Nerede yapmış acaba 😂😂😂
Birde şöyle bir sey var bana da gele gele acik gözlü gelir anlar aptali deng gelmez bana elalem şansli deyim ne deyim bilemedim ki şimdi

Ya bence daha öncesinde çok sayıda ilişkin olmadıysa ve yaş gençse kolay kolay kimse anlamaz bu durumu.
Yaşlari genc di tabi kizin 2 defa icine girme operasyonu olmuş ablalarina 1 kere demiş doktorda hayir 2 defa girilmiş demiş

Bu erkekler bozuk para gibi elden ele geziyor kadına da aman el değmemiş olsun gidin manastırda arayın nasibinizi ozaman dövüp kovsunlar.

X