Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçici derken? O nasıl oluyo süresi dolunca geri mi yırtılıyoAranızda gecici kizlik zarı diktiren ve başarı sağlayanlar varmı ??
3 günlük olanlar düğüne yakın yaptiranlar.Geçici derken? O nasıl oluyo süresi dolunca geri mi yırtılıyo
Kul hakkı diyosun yağniii3 günlük olanlar düğüne yakın yaptiranlar.
Benim tanidigim yapti dügünden 2 önce kina gecesinde ilişkiye girdi sen bir gün önceden yaptir kina günü gidip yaptirmak istemedi cünkü 1 gün önceden dikilirmişAranızda gecici kizlik zarı diktiren ve başarı sağlayanlar varmı ??
Sonuç basarilimiBenim tanidigim yapti dügünden 2 önce kina gecesinde ilişkiye girdi sen bir gün önceden yaptir kina günü gidip yaptirmak istemedi cünkü 1 gün önceden dikilirmiş
Evet başarili şuan evli adamda anlamamişSonuç basarilimi
Bende yaptircam ama korkuyorum biraz ya tanıdık bir foktora mi yaptırdı yoksa herhangi bir doktora mıEvet başarili şuan evli adamda anlamamiş
Herhangi bir doktor du korkma tabi bana kalirsa git gercegi söyle arkadaşimada cok dedim söylemem diyorsan korkma bir gün önceden yaptir ama gerdek gecesi mecbur girmen lazimBende yaptircam ama korkuyorum biraz ya tanıdık bir foktora mi yaptırdı yoksa herhangi bir doktora mı
Evett biliyorumm yaptırdıktan sonra 3 gün içinde ilişkiye girmem gerek ama kanama olmazsa diye çok korkuyorummHerhangi bir doktor du korkma tabi bana kalirsa git gercegi söyle arkadaşimada cok dedim söylemem diyorsan korkma bir gün önceden yaptir ama gerdek gecesi mecbur girmen lazim
Herhangi bir doktor du korkma tabi bana kalirsa git gercegi söyle arkadaşimada cok dedim söylemem diyorsan korkma bir gün önceden yaptir ama gerdek gecesi mecBende yaptircam ama korkuyorum biraz ya tanıdık bir foktora mi yaptırdı yoksa herhangi bir doktora mı
Evett biliyorumm yaptırdıktan sonra 3 gün içinde ilişkiye girmem gerek ama kanama olmazsa diye çok korkuyorumm doktor olur kanama dediHerhangi bir doktor du korkma tabi bana kalirsa git gercegi söyle arkadaşimada cok dedim söylemem diyorsan korkma bir gün önceden yaptir ama gerdek gecesi mecbur girmen lazim
Kul hakki degil toplumun genc kadinlarinda bir cinsel hayati olabilecegi gercegiyle yuzlememesinin ve bu yuzden kadinlari olumlere yalanlara dolanlara itmesinin hakki diyelimKul hakkı diyosun yağniii
Bir başkasının hakkına girildiği gerçeğini değiştirmediKul hakki degil toplumun genc kadinlarinda bir cinsel hayati olabilecegi gercegiyle yuzlememesinin ve bu yuzden kadinlari olumlere yalanlara dolanlara itmesinin hakki diyelim
Yalan üzerine kurulu bir evlilik nasıl olur ki? Onu her hali ile kabul eden, bu tür şeyleri dert etmeyen biri ile herhangi bir dayatma vs olmadan evlenseydi keşke. Bir şey de demiyorum...Evet başarili şuan evli adamda anlamamiş
Bende senin gibi düşünüyorum yalan üstünde kurulan evlilikten ne hayır gelirki kimsenin işinede karişamiyorsun kiYalan üzerine kurulu bir evlilik nasıl olur ki? Onu her hali ile kabul eden, bu tür şeyleri dert etmeyen biri ile herhangi bir dayatma vs olmadan evlenseydi keşke. Bir şey de demiyorum...
Ya bir yorum yapsan yok toplum dayatması yok başka bir şey. Hayır dayatma değil yalan olmasın işin içinde. Bekarete önem vermeyen, karşıdakini olduğu gibi kabul eden biri ile yalansız gayet güzel temelleri olan bir evlilik daha iyi diyoruzBende senin gibi düşünüyorum yalan üstünde kurulan evlilikten ne hayır gelirki kimsenin işinede karişamiyorsun ki