Dövme Geçici Dövme Kalemi

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Ahnina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
169
3
Merhabalar,
Ben de birkaç senedir geçici dövme yapıyorum kendime. Yapan arkadaşlar bilirler Alman Taşı dikkat edilmediğinde inanılmaz kötü sonuçlar doğuran, kıyafete v.s. bulaştığında asla çıkmayan bir maddedir.
Benim sizlere sormak istediğim geçici dövme yapmak üzere kalemler varmış, asetat kalemi gibi tüplü imiş v.s. Bu tip bir ürünü olup da kullanan var mı? Nereden temin edilir? Alacağım bilgiler için şimdiden teşekkürler...

ben prof. olarak yapıyorum bu işi. Yeni başladım kendimi halka açmaya ama :)) O kalem dediğin terleyince çıkmayan keçeli kalem heralde :KK70: Hiç gerek yok..

annem hemşire bi ara bende çok istedim annem cildiye ile araştırdı sana sadece asla yapma diyorum çok zararlı inanılmaz izler filan kalıyormus öle bir sürü hasta varmıs bizzat görüm kabarık kabarık kalmışlar hint kınası gecici acısından en iyisi

ben prof. olarak yapıyorum bu işi. Yeni başladım kendimi halka açmaya ama :)) O kalem dediğin terleyince çıkmayan keçeli kalem heralde :KK70: Hiç gerek yok..

Hayır geçeli kalem değil...
Gözümüze çektiğimiz kalem gibi bir kalem ve çıkmıyor kolay kolay, bulaşmıyor etrafa...
Türkiye'de var mı bilmiyorum ben Almanya'dan almıştım...

Faber Castell' in 2 li ve 4 lü set olarak dövme kalemleri var. Uçlarıda değişik. Onlardan aldım fakat ilk yapıldığında yıkanana kadar çok güzel duruyor. Yıkayınca siyah renk fuşyaya dönüşüyor. Sık yıkanmayan bir bölgeye yapılırsa daha iyi olabilir, sonuçta 48 saat kalıyor sadece. Ben elimin üzerine hint kınası desenlerine benzer bir desen çizdiğim için ve elimi sık yıkadığım için bu durum oldu. Aklınızda olsun.

Faber Castell' in 2 li ve 4 lü set olarak dövme kalemleri var. Uçlarıda değişik. Onlardan aldım fakat ilk yapıldığında yıkanana kadar çok güzel duruyor. Yıkayınca siyah renk fuşyaya dönüşüyor. Sık yıkanmayan bir bölgeye yapılırsa daha iyi olabilir, sonuçta 48 saat kalıyor sadece. Ben elimin üzerine hint kınası desenlerine benzer bir desen çizdiğim için ve elimi sık yıkadığım için bu durum oldu. Aklınızda olsun.

canım peki nereden aldın ve fiyatı ne kadar acaba

X