Geceleri yemek yeme

Ben sorunumu şöyle çözmeye çalışıyorum. Dolapta her zaman 5,6 tane haşlanmış yumurta, tavuk göğsü gibi tok tutan düşük kalorili yiyecekler bulunduruyor. Açlık krizleri gelince onları tüketiyorum. Çok fazla vicdan azabı çekmeden devam.

Bu bende işe yarayabilir.... haşlanmış yumurta ne kadar süre dayanıyor ben hasladığım yumurtayi o gün yedik yedik ertesi sabah atıyorum bozulmuştur diye...

Isin sirri cok iyi sağlam bir kahvalti, ara öğün meyve, sonra da yemek..evde iseniz ve bu yemek 5 6 gibi oluyorsa baska ana ogun yok ertesi gun sabaha kadar agza lokma konmayacak. Siz gunduz az yiyince gece saldırmaniz cok normal. Bakin bunu 1 hafta deneyin sonra gelip buraya yazin.

Tarçını not ettim
Günlük içeceğin suyun(sürahi, su matarası gibi) içine bir kök tarçın at. Suyun tadı güzel oluyor. içerken zorlanmazsın. Bu senin günlük kan şekerini dengeleyeceği için şeker düşkünlüğünü açlık krizlerini bastıracaktır. Ambalajlı(cips, çikolata, gofret gibi) ve şekerli gıdaları bir süre hayatından çıkar. Bunların yerine kontrollü olmak şartıyla fındık, ceviz, badem, kuru meyveler, leblebi gibi daha faydalı gıdaları tüket. Günlük yediğin meyve adeti 5 i geçmesin. Yediğin meyveleri gün içine orantılı olarak dağıt. Ekmeği tam buğday tüket. Günlük küçük ince 5-6 dilimi geçmesin. Proteinini ve sebzeyi sağlam tüket. Gece yatmadan yine çok acikirsan yarım bardak süt ve bir iki tane kadar ceviz açlığını keser.
Son olarak gün içinde sağlam beslen ki akşama çok fazla açlık hissetme.

Bu bende işe yarayabilir.... haşlanmış yumurta ne kadar süre dayanıyor ben hasladığım yumurtayi o gün yedik yedik ertesi sabah atıyorum bozulmuştur diye...
Hesap detaylarina girip boy kilonu yazarsan eger ibreler sende de cikar belki biraz morelin bozulur ama sonra toparlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…