Hanımlar mart ayından beri 10 kilo aldım. Başta pandemi sürecinde hergün sporumu yapıyordum ama süreç ciddileşince dışarı çıkmadım sporuma evde devam ettim ama sonunda onu da bıraktım . Bu arada bir de boşandım acımı unutabilmek için akşamları poşet poşet bol bol çikolata pasta cips yedim. Şimdi hiçbir kıyafetim olmuyor. Dışarı çıkıp yürüyüş yapayım diyorum en bol gelen pantolonum bile tayt gibi sımsıkı. Gömleklerde kollarım girmiyor. Sanırım aktivitesizlikten hem kilo alırken aynı zamanda kaslarım yağa dönüşmüş genişledim. Öyle bir durumdayım ki kalbim bazen tuhaf tuhaf atıyor.
Diyet yapmaya karar verdim.
Önce tahlil yaptırdım Çok şükür bir rahatsızlığım yokmuş.
Diyetisyene de gittim.
Gelgelelim listeyi uygulayamıyorum.
Ben gündüzleri yemesem de yaşayabilen biriyim gündüz yediğim şeyleri genellikle ağzım kokmasın diye yiyorum ama yiyorum yani onu da yiyorum ama zevkle yemiyorum. Lakin akşam 11 12 oldu mu müthiş acıkıyorum ve o kadar iştahla ve mutlulukla yemek yiyorum anlatamam. Akşam 17 00 den sonra yemek yememek için yeniden yürüyüşe başladım ama saat 10 30 oldu mu gözlerim dönüyor . Mesela dün gece 12 00 de bir ekmek götürdüm. Yanında zeytin peynir. Ardından bir sürü meyve yedim.. 2-3 kaşık çikolata vs... Hala yiyesim vardı cips çerez vs Allah'tan yoktu evde. Midem bu kadar şeyi nasıl alıyor bilmiyorum sanırım midem de büyüdü benim...
Her yemekten sonra söz veriyorum bu son diyorum ama yok her gün aynı kısır döngü. Her sabah 200 300 gr almış olarak uyanıyorum.
Aynalara bakamıyorum. Kilo aldığım için - zannediyorum- elim yüzüm sivilce doldu-. Çok çirkinleştim. Bu arada kilolu olup gayet hoş hatunlar var ama ben şiş şiş sağlıksız bir görüntü içerisindeyim.
Yani ne yapsam iştahım kapanır.... Tecrübesi fikri olanlar yazsın belki gaza gelirim....
İştahımı nasıl kesebilirim? Nasıl zayıflayabilirim?
Cuma zayiflama yarismasina katilabilirsin istersen destekte oluruzHanımlar mart ayından beri 10 kilo aldım. Başta pandemi sürecinde hergün sporumu yapıyordum ama süreç ciddileşince dışarı çıkmadım sporuma evde devam ettim ama sonunda onu da bıraktım . Bu arada bir de boşandım acımı unutabilmek için akşamları poşet poşet bol bol çikolata pasta cips yedim. Şimdi hiçbir kıyafetim olmuyor. Dışarı çıkıp yürüyüş yapayım diyorum en bol gelen pantolonum bile tayt gibi sımsıkı. Gömleklerde kollarım girmiyor. Sanırım aktivitesizlikten hem kilo alırken aynı zamanda kaslarım yağa dönüşmüş genişledim. Öyle bir durumdayım ki kalbim bazen tuhaf tuhaf atıyor.
Diyetisyene de gittim.
Ben gündüzleri yemesem de yaşayabilen biriyim gündüz yediğim şeyleri genellikle ağzım kokmasın diye yiyorum ama yiyorum yani onu da yiyorum ama zevkle yemiyorum. Lakin akşam 11 12 oldu mu müthiş acıkıyorum ve o kadar iştahla ve mutlulukla yemek yiyorum anlatamam. Akşam 17 00 den sonra yemek yememek için yeniden yürüyüşe başladım ama saat 10 30 oldu mu gözlerim dönüyor . Mesela dün gece 12 00 de bir ekmek götürdüm. Yanında zeytin peynir. Ardından bir sürü meyve yedim.. 2-3 kaşık çikolata vs... Hala yiyesim vardı cips çerez vs Allah'tan yoktu evde. Midem bu kadar şeyi nasıl alıyor bilmiyorum sanırım midem de büyüdü benim...
Her yemekten sonra söz veriyorum bu son diyorum ama yok her gün aynı kısır döngü. Her sabah 200 300 gr almış olarak uyanıyorum.
Aynalara bakamıyorum. Kilo aldığım için - zannediyorum- elim yüzüm sivilce doldu-. Çok çirkinleştim. Bu arada kilolu olup gayet hoş hatunlar var ama ben şiş şiş sağlıksız bir görüntü içerisindeyim.
Yani ne yapsam iştahım kapanır.... Tecrübesi fikri olanlar yazsın belki gaza gelirim....
Oncelikle yasam seklinizi düzeltmeniz gerek. Geceleri yemek yediginiz sürece kilo veremezsiniz. Sabah uyandığınızda güne ılık su ile baslayin. Icerisine maydonoz limon gibi yag yakici seyler ekleyebilirsiniz sivilcelerinize de iyi gelecektir. Cikolata cips gibi gıdalar malesef ki hem kilo hem de sivilce yapar. Iradeli olup karar alip uygulayacaksiniz.Hanımlar mart ayından beri 10 kilo aldım. Başta pandemi sürecinde hergün sporumu yapıyordum ama süreç ciddileşince dışarı çıkmadım sporuma evde devam ettim ama sonunda onu da bıraktım . Bu arada bir de boşandım acımı unutabilmek için akşamları poşet poşet bol bol çikolata pasta cips yedim. Şimdi hiçbir kıyafetim olmuyor. Dışarı çıkıp yürüyüş yapayım diyorum en bol gelen pantolonum bile tayt gibi sımsıkı. Gömleklerde kollarım girmiyor. Sanırım aktivitesizlikten hem kilo alırken aynı zamanda kaslarım yağa dönüşmüş genişledim. Öyle bir durumdayım ki kalbim bazen tuhaf tuhaf atıyor.
Diyetisyene de gittim.
Size söyleyebileceğim tek şey kahvaltınıza ve öğle yemeğinize özen gösterin, gün içinde dengesiz beslendiğiniz için akşama vücut sinyal veriyor ve daha çok yiyorsunuz, gece yemek yemelerinizin nedeni bu, kendinizi kasmayın, porsiyonlarınızı azaltın olaya rejim yapıyorum şeklinde değil de sağlıklı besleniyorum şeklinde yaklaşın, günde en az 1.5 litre suyunuzu için, yeri geldi mi çikolatanızı da yiyin ama 300 kalorilik değil de atıyorum 150 kalorilik yiyin, böyle böyle kilo kaybettiğinizi göreceksiniz...Hanımlar mart ayından beri 10 kilo aldım. Başta pandemi sürecinde hergün sporumu yapıyordum ama süreç ciddileşince dışarı çıkmadım sporuma evde devam ettim ama sonunda onu da bıraktım . Bu arada bir de boşandım acımı unutabilmek için akşamları poşet poşet bol bol çikolata pasta cips yedim. Şimdi hiçbir kıyafetim olmuyor. Dışarı çıkıp yürüyüş yapayım diyorum en bol gelen pantolonum bile tayt gibi sımsıkı. Gömleklerde kollarım girmiyor. Sanırım aktivitesizlikten hem kilo alırken aynı zamanda kaslarım yağa dönüşmüş genişledim. Öyle bir durumdayım ki kalbim bazen tuhaf tuhaf atıyor.
Diyetisyene de gittim.
Neredeki oCuma zayiflama yarismasina katilabilirsin istersen destekte oluruz
Ben 1 kere diyet yaptım hayatımda, 1 haftada 1.5 kilo yağ kaybetmişimakşam yemeği 19.30daydı, ara öğün saat 22.00deydi 1 porsiyon meyve. Sizde ara öğün yok mu?
Var gece yogurt var bir kase
Ben 1 kere diyet yaptım hayatımda, 1 haftada 1.5 kilo yağ kaybetmişimakşam yemeği 19.30daydı, ara öğün saat 22.00deydi 1 porsiyon meyve. Sizde ara öğün yok mu?
MasAllah bak arkadasta onermis konu sahibi gorAralıklı oruç grupları var burda, bir göz atın. Ben onu uyguluyorum. Saat 6'da yeme olayını bitiriyorum, ağzıma kilit vuruyorum, taa ertesi gün 11 e kadar hiçbir şey girmiyor mideme. 1 kilo bile verdiğinizi görürseniz acayip motive olursunuz.
Evet bu gercekten ise yariyor kh ve seker turevini aksam hic tuketme miden kuculuyor normalde tukettigimin yarisi ile doyuyorum mesela bengündüzleri güzel besleneceksiniz, gece yemelerini tamamen kesmek için saat 15 den sonra karbonhidrat ve şeker yemeyecekseniz, protein ağırlıklı besleneceksiniz, 1 hafta sonra gece yemeleri kesilir. kilo da verirsiniz sonra
Burda kk da cuma zayiflama yarismasi yaz cikar ben 4 gruptayim isstersen bize de katilabilirsinNeredeki o
Bende cocuklar uyudugunda yada baskasi baktiginda rahat ediyorum ama kararlıyım artik yemiyorumBen aksam 19 30 dan sonra yememeyi başarsam hızla kilo verebilecegime eminim. Mesela şu anda hiç aç değilim birşeyler atıştırayım diye düşünmüyorum . Ama kızımı uyutup şöyle bir rahatlayınca çayımı demleyeyim yanina bir keyif verici birşeyler atıştırayım diyorum.
Şu anda farkettim mi aslında ben kızım uyuyunca canlanıyorum. Yani tum gün hiç yasamıyor gibi yaşıyorum. Kızımı çok seviyorum Çok şükür Allahima. Tüm gün evde çalışıyorum. Hiç oturmuyor ve hic kendime vakit ayiramiyorum. Bir tek o uyudugunda o birkaç saat normal bir insana dönüşüyorum orada da keyif yapmak istiyorum sanırım.