Merhaba
Benzer sorun bende yaşıyorum maalesef Aptamil çok gaz yapıyor bebeğim kuvozde olduğu sürede sütüm çok azalmıştı süt artırıcı damlalar var ben bestlak kullanıyorum çok faydasını gördüm gaz damlasına başlayalı iki gün oldu biraz rahatladı sayılır ama tuvalet sorunu var bende yeterli beslenemedigini düşünüp mamaya yukleniyorum beslenme düzeniniz nasıl mesala ne kadar sürede mamayı içiyor veya ne sıklıkta besliyorsunuz birde bana rezene ve kimyon çayı önerdiler bugün başlayacağım faydasını görürsem muhakkak yazarım anne sütünü artırıp bebeğide gaz konusunda rahatlatiyormus umarım işe yarar çünkü geceler haram oldu
Benim bebeğimde geceleri çok huysuzlaniyor premature bebek şuan bir bucuk aylık Aptamil prematil mama kullanıyoruz yaklaşık 2 gündür kakasını yapamıyor sürekli yumurta kokulu gaz çıkarıyor emzirmeden önce gazını cikarttigim halde uykudan ikinarak kizararak uyanıyor yüzüstü yattiginda çok güzel uyuyor ama gece gaz sancisuyla uyanıyor sab simpleks kullanmaya başladık başka onerebileceginiz birşey var mı anneler ikinip kızarması huzursuz ediyor