Yok okumadim canim ilk postuna gore yorum yaptim. Ayakkabidan degildir asla. Bu konuda tecrubeliyim. Ne icin takiyor ayakkabilarini?
dogustan ortopedik bir sorunla dogdu. o hastaligin tedavisi icin takiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok okumadim canim ilk postuna gore yorum yaptim. Ayakkabidan degildir asla. Bu konuda tecrubeliyim. Ne icin takiyor ayakkabilarini?
Gecmis olsun ayaklari ice donuk muydu diye merak etmistimdogustan ortopedik bir sorunla dogdu. o hastaligin tedavisi icin takiyor.
30 yasimdayim hala cekiyorum. Hamilelikte sut icmeden nasil kacabilirim diye kimyona abandim olmadi yogurda sardimAlerji var mı diye baktırdınız mı? Süt alerjisi vs. O da çok gaz yapıyor maalesef
30 yasimdayim hala cekiyorum. Hamilelikte sut icmeden nasil kacabilirim diye kimyona abandim olmadi yogurda sardimAlerji var mı diye baktırdınız mı? Süt alerjisi vs. O da çok gaz yapıyor maalesef
Hamilelikte süt zorunlu değil. Bende de çok gaz yapardı. Doktorum kefir tercih edebilirsin dedi..30 yasimdayim hala cekiyorum. Hamilelikte sut icmeden nasil kacabilirim diye kimyona abandim olmadi yogurda sardim
Evet kefir yogurt ayran ve sert peynirlerle arayi kapatiyorum problem degil baslarda cok onemsiyordum sut de iceyin diye. Ama laktoz intoleransi korkunc bir sey ve bizim gibi asya toplumlarinda cok olan bir semptom. Ozetle cocuk kesinlikle sut icmeli diye bir kurala inanmiyorum artik.Hamilelikte süt zorunlu değil. Bende de çok gaz yapardı. Doktorum kefir tercih edebilirsin dedi..
Yok zaten bebeklere belli yaşa kadar süt önermiyorlar artık. Ciddi anlamda bağırsakları zorlayıcı bir besin. Anne sütü alan bebeklerde diyet uygulanıyor anneye, mama kullananlar içinse özel alerjenik mamalar veriliyor. Artık inek sütü sandığımız kadar faydalı bir şey değil ne yazık kiEvet kefir yogurt ayran ve sert peynirlerle arayi kapatiyorum problem degil baslarda cok onemsiyordum sut de iceyin diye. Ama laktoz intoleransi korkunc bir sey ve bizim gibi asya toplumlarinda cok olan bir semptom. Ozetle cocuk kesinlikle sut icmeli diye bir kurala inanmiyorum artik.
Gececek insallah:) benim cocuklarda uyumazlar kizim seninkiyle yasit hala uyanir ve 2 ayliktan beri doktorlardan gelmiyoruz: ( ama gececek.