• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bitmeyen gaz :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yok okumadim canim ilk postuna gore yorum yaptim. Ayakkabidan degildir asla. Bu konuda tecrubeliyim. Ne icin takiyor ayakkabilarini?

dogustan ortopedik bir sorunla dogdu. o hastaligin tedavisi icin takiyor.

Alerji var mı diye baktırdınız mı? Süt alerjisi vs. O da çok gaz yapıyor maalesef

30 yasimdayim hala cekiyorum. Hamilelikte sut icmeden nasil kacabilirim diye kimyona abandim olmadi yogurda sardim
Hamilelikte süt zorunlu değil. Bende de çok gaz yapardı. Doktorum kefir tercih edebilirsin dedi..

Hamilelikte süt zorunlu değil. Bende de çok gaz yapardı. Doktorum kefir tercih edebilirsin dedi..
Evet kefir yogurt ayran ve sert peynirlerle arayi kapatiyorum problem degil baslarda cok onemsiyordum sut de iceyin diye. Ama laktoz intoleransi korkunc bir sey ve bizim gibi asya toplumlarinda cok olan bir semptom. Ozetle cocuk kesinlikle sut icmeli diye bir kurala inanmiyorum artik.

Evet kefir yogurt ayran ve sert peynirlerle arayi kapatiyorum problem degil baslarda cok onemsiyordum sut de iceyin diye. Ama laktoz intoleransi korkunc bir sey ve bizim gibi asya toplumlarinda cok olan bir semptom. Ozetle cocuk kesinlikle sut icmeli diye bir kurala inanmiyorum artik.
Yok zaten bebeklere belli yaşa kadar süt önermiyorlar artık. Ciddi anlamda bağırsakları zorlayıcı bir besin. Anne sütü alan bebeklerde diyet uygulanıyor anneye, mama kullananlar içinse özel alerjenik mamalar veriliyor. Artık inek sütü sandığımız kadar faydalı bir şey değil ne yazık ki

Valla allah seni inandirsin 31 yaşındayım kendimi bildim bileli gaz sorunum var. Bence bu çok nadir de olsa omur boyu surebilen bi sıkıntı olabiliyo. Bebekten de çok gaz sorunu yaşarmışım hala gecmedi

Çocuğunuzda süt proteini alerjisi olabilir bir alerji doktoruna da götürmenizi tavsiye ederim.

Gececek insallah:) benim cocuklarda uyumazlar kizim seninkiyle yasit hala uyanir ve 2 ayliktan beri doktorlardan gelmiyoruz: ( ama gececek.

digerinin de kesintisiz uyumasi 3 yasini bulmustu herhalde ama uyandigi vakitler de bu kadar sık degildi. bunda gece 3 kez kalksak cok iyi uymusum gibi geliyor. sık uyanmak yine iyiymis. su aralar tamamen ayik kalmak zorundayiz. baya efor sarfediyoruz . ki tek de bakmiyorum esim de bakiyor ama cok zorlandim bu sefer. baya kendimi yaslanmis falan hissediyorum. yuzum falan tuhaf bisi oldum :)

gecicek de demek istemiyorum cunku zaman gervekten cok cabuk geciyor. buyuk oglum 6 yasinda oldu. bebekligi daha dun gibiydi. 2 yasindan sonra zaman nasil gecti anlamadim. koca adam oldu simdi. iyice doymak icin zaman cabuk gecsin de istemiyorum ama uyuyaydik iyiydi :)

Temiz bir kovaya ilik su doldur ve icine oturt, bildigin kova ya özel bisey degil. Cocuk iki büklüm olabilir ama faydasini glreceksin. 10-15 dk. Bekle , sonrasında mentollü bir kremle göbeğini saat yönünde ovala . Yinede rezene çayını devamlı ver. Hatta karnına kiraz çekirdeği, buğday gibi ürünlerle dolu bez torbalar var, mikrodalgada veya fırında ısıtıp karnına koy. Geçmiş olsun

Cok uzuldum Allah her ucunuzunde yardimcjsi olsun. Bende bizimki gec gecti zan nediyordm 10 aya kadr gazdan neler cektik neler. Ayse onerin gaz masaji vaR bebe yagiyla onu yapardim en en olmadi fitil son care ve sk olmamak kaydiyla verirdim . Arkadasnda dedgi gbi dus ta iyi bi yontem ama sizin cocuk baya buyuk aslinda gazdan baska bi sknti varmi bilemiyorum doktora gidecekmissiniz insallah hayirla son buljr derdiniz

Ayrica smdiye kadr hic gotumedinjzmj kaka tahlilinden bahsetmissinjz smdiye kadar yapilmis olmaliydi bu cocuk baya buyumus yavrucak kiyamam.

Back