• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Geceleri başının altı su gibi olan bebeğim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Freshmummy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2019
27
18
3
33
Merhaba arkadaşlar,
İki gecedir bebeğim uyku uyumuyor neredeyse. Gece 12den sonra sürekli ya ağlayarak uyanıyor ya da uyanıp bir daha geri uykuya dönmüyor. Bir önceki gece sabaha karşı farkettim ki yatağında kafasının altı bildiginiz sırılsıklam. O yüzden bu gece tulum giydirmedim belki tulum cok sicak tutmuştur diye. Bu gece yine aynısı oldu daha ince giydirmeme ragmen. Buarada bebegim 5 aylık. Ağız salyası çok bu siralar ve yüzünde cilt problemleri vardı bu sıralar fazlasıyla arttı yine. Bu gece de tekrarlarsa doktora götüreceğim ama öncesinde tecrübe eden birileri varsa diye yazmak istedim. Neden olabilir acaba?😔

Merhaba arkadaşlar,
İki gecedir bebeğim uyku uyumuyor neredeyse. Gece 12den sonra sürekli ya ağlayarak uyanıyor ya da uyanıp bir daha geri uykuya dönmüyor. Bir önceki gece sabaha karşı farkettim ki yatağında kafasının altı bildiginiz sırılsıklam. O yüzden bu gece tulum giydirmedim belki tulum cok sicak tutmuştur diye. Bu gece yine aynısı oldu daha ince giydirmeme ragmen. Buarada bebegim 5 aylık. Ağız salyası çok bu siralar ve yüzünde cilt problemleri vardı bu sıralar fazlasıyla arttı yine. Bu gece de tekrarlarsa doktora götüreceğim ama öncesinde tecrübe eden birileri varsa diye yazmak istedim. Neden olabilir acaba?😔
genız etı sınuzıt gb uykusunu bölucek problemı var mı? nefes zorlugu da terletır . ınsallah kotu bıseyı yoktur:

Hizmeti olsaydı rutin kontrollerde doktorlar farkederdi herhalde, hiç bilmiyorum. Sinüzite ilgili de bir fikrim yok ama burun akıntisi hep oluyor. Gozunden de cikiyor zaman zaman. 😐

Diş çıkarma döneminde bebeklerde geniz akıntısı huzursuzluk çok fazla oluyor. Belki diş çıkarıyordur bebeğiniz. Bence ağzına bir bakın diş etlerinde şişme kızarıklık var mı diye

Benim bebeğimde çok terlerdi. Vucut ısısı iyiydi ama başı çok terlerdi.saçları çok uzundu o yüzden terliyordu

Back