Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim 3.5 aylık .geceleri 2-3-3.5 gibi uyuyor.şimdi yaz tatili dayanabiliyorum ama okullar başlayınca ne yaparım ??şimdiden düzene sokmalıyım ama nasıl??öğlen enn enn çok 2 saat uyuyo akşam da dahil buna.ama gece oldu mu yok yok yok.allah aşkına yardım edin napabilirim.3,5 ta uyuyor 12 de zorla kaldırıyorum ki gece uyusun yok anam o da yok.(tecrübeli anneler yardım lütfen
sabır vallaa sabır gerek.gündüz uykusu da yokki kaldırayım enn fazla 3saat aralıklarla 20 dk hadihadi yarım saat.inanın dün 3te uyudu gece.sabah 10da kalktı.tırlatmak üzreyimmmm((
kilit42 ne güzel anlatmışsın kendiliğinden uyuyor diye bir gün ben de yazabilecekmiyim acaba.keşkeeee....4 aylık şuan.diyor 8 ayı görmeden düzelmez kimi diyo yaşına kadar gider,zaten bunaldım yorumlar da iyice sıkıyor.iyiki varsınız cok rahatlıyorum yazıp sizlerde cevap verince inanın.eylülde okullar da açılacak 2den önce yatmazsa ben nasıl 6 da kalkcam.ooofff ki offf
hepinize çok teşekkür ederim canlar.minsim167 yolladığınız link açılmıyor ..ne olsa deneyecğim hala aynı halaaa çıldıracağım