• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gecelari nasıl erken uyutabilirim allah aşkına yardımm:((

eylulum81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
142
1
46
İstanbul
bebeğim 3.5 aylık .geceleri 2-3-3.5 gibi uyuyor.şimdi yaz tatili dayanabiliyorum ama okullar başlayınca ne yaparım ??şimdiden düzene sokmalıyım ama nasıl??öğlen enn enn çok 2 saat uyuyo akşam da dahil buna.ama gece oldu mu yok yok yok.allah aşkına yardım edin napabilirim.3,5 ta uyuyor 12 de zorla kaldırıyorum ki gece uyusun yok anam o da yok.:((tecrübeli anneler yardım lütfen

bebeğim 3.5 aylık .geceleri 2-3-3.5 gibi uyuyor.şimdi yaz tatili dayanabiliyorum ama okullar başlayınca ne yaparım ??şimdiden düzene sokmalıyım ama nasıl??öğlen enn enn çok 2 saat uyuyo akşam da dahil buna.ama gece oldu mu yok yok yok.allah aşkına yardım edin napabilirim.3,5 ta uyuyor 12 de zorla kaldırıyorum ki gece uyusun yok anam o da yok.:((tecrübeli anneler yardım lütfen

canım öncelikle bebişini Allah bağışlasın emziriyomusun sen acaba karnımı aç kalıyo yada gaz sancısımı oluyo doktorunla konuştun mu ondan bir tavsiye iste bence bu uyku sorununu çözmelisin en kısa sürede yoksa sende bebişte çok zorlanır

oy oyyy

uyku düzeni çok güzeldi maaşallah 11 de uyuyurdu 7 de 6 da kalkıyordu 4 aylık bebeğim salak gibi söyledik kayınvalideme kayınpederime o günden beri 3 defa kalkıyor gece gündüz uyku saati die bişey kalmadı sabahları uyuyordu 1 2 saat artık o da yok canımı okuyor paşam hele bu gece öldüm resmen ya sarhoş gibiyim..

keşke emzik alsaydı çok denedim almıyor.karnı doyuyor sanıyorum çok ağlamıo.ama gözler aık.gaz sorunu da olsa çıkarsa da öyle teyzeleri yaa.canımdan bezdim.bi bebekte uyku olmaz mı.hadi uyuttuk diyelim 2satte bi kalkıo emio.ek gıdaya gecmedim daha.dr kilosu iyi geçme dedi.ahh ahh kalakaldım.mızmız.

canım benim oğlum 14 aylık hala 4-5 kere kalkıyo emziriyorum yatırıyorum hep ayaktayız gece saat 22.00/22.30 da falan uyutuyorum ama dediğim gibi kaç kere kalkıyo sayamıyorum bile ben artık sağlıklı olsunda nasıl olsa memeyi bıraktıktan sonra düzelir diye düşünüyorum

ah bi düzene girse.sağlık olsun tabi yeterki o iyi olsun ama benimde iyi olmam gerek dimi:))) mamaya gecince belki uyanmaz ama mamaya eerken bence de.dr.şu an gerek yok dio aman ne kadar emerse o kadar iyi.sağolun canlar.destek olalım birbirimize:))

benim arkadaşım emziriyor onların da uyku problemi var arkadaşım rezene çayı içiyor sütünden bebegine de geçiyor.düzeldi sanırım.

inanın nasıl yorruluyorum.dinlenemiorum düşük tansiyonum var bide doğumdan sonra oldu.varın halimi düşünün.melise çayını duydum da ya ona fayda etmeyip bana ederse ayakta uyuyorum zaten:))

inanın nasıl yorruluyorum.dinlenemiorum düşük tansiyonum var bide doğumdan sonra oldu.varın halimi düşünün.melise çayını duydum da ya ona fayda etmeyip bana ederse ayakta uyuyorum zaten:))

:1: kıyamam ya tahmin etmiştim...ya sen uyursan yaramaza kim bakacak.yok mu cnm destek olacak kimse...biraz dinlensen.yorgunluk içinde beslenmene agırlık ver bagışıklık sistemii uykusuzlktan çöker allah korusun hasta olursun:50:

ah canlar ah memlekete 1000 km uzaktayım gitmek istiyorum ama araba yolculuğunu da sevmio en ufak mesafede burnumdan getirio..niyeti bozup gidyım diyorum ananesi çağrıo sabırsızlıkla beklio ama güvenemiyorum sıpama.kaalakaldım.örgü demişsin canım sürekli kucağımda olan yada pusette sallanmak isteyen bi danayla örgü zor.laf aramızda örgü örmeyi de bilmem:)))

Back