• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GeCe_KuSu'nun Nişanı:)))16.07.2011

canım Allah tamamına erdirsin,çok güsel olmuşsun,saçın,elbisen herşeyin çok güsel maşallah:nazar:

Son düzenleme:
Gece Kuşum:71: çok güzel bir gelin olacaksın:86: Allah tamamını erdirsin ve sevdiğinle bir ömür mutluluklar dilerim:69:

aaaa ben seni evli sanıyordum GeCe_KuSu :)
avatarınında sana ait oldugunu düşünmüştüm bunca zaman:17::1:
bakışlarını bende o dizi oyuncusuna benzettim
mutluluklar.:71:

Gece Kuşum:71: çok güzel bir gelin olacaksın:86: Allah tamamını erdirsin ve sevdiğinle bir ömür mutluluklar dilerim:69:
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benimmmm:69:
aaaa ben seni evli sanıyordum GeCe_KuSu :)
avatarınında sana ait oldugunu düşünmüştüm bunca zaman:17::1:
bakışlarını bende o dizi oyuncusuna benzettim
mutluluklar.:71:

yok canım haziranda olacak düğünüm kısmetse..yok o avatardaki hatunla herifi biz değiliz:1:
o dizi oyuncusu Ceren Hindistan mı??

çok teşekkür ederimm:69:

kuşkimmm kuşkammmm bugünleride mi görücektik :69: yalana bak faceden gördüm zaten :27: ahhh ahhh ne günlerdii ya beklerken ömrümüz çürüdü yeminle :68: bu arada benim aşkın dogum gününde nişanlandınız tabi seninde dogum gnündü :60::60:
allah mutlu etsin canm benim darısı düğün fotolarına :16:
artık sen burda çocuguna albüm yaparsın bende belki söz fotomu koyarım :60::60:

Canım çok güzel omuşsun Maşşallah :nazar:
Allah tamamına erdirsin ve ömür boyu mutlu etsin..
:54:

maşallah ne güzel olmussun gece kuşucum =) allah tamamnı aerdirsin darısı başıma

kuşkimmm kuşkammmm bugünleride mi görücektik :69: yalana bak faceden gördüm zaten :27: ahhh ahhh ne günlerdii ya beklerken ömrümüz çürüdü yeminle :68: bu arada benim aşkın dogum gününde nişanlandınız tabi seninde dogum gnündü :60::60:
allah mutlu etsin canm benim darısı düğün fotolarına :16:
artık sen burda çocuguna albüm yaparsın bende belki söz fotomu koyarım :60::60:
aynen valla canım yaa asker yolu beklerken çektiklerimizzz neydi öylee....Sağslaim kavuştuk sırada da izdivaçlar var işte::evet doğum günüm eniştenin doğum günü nişanımderken artık resmi tatillere de eklensin bence
temmuzUOTE=hevuk;21061033]Canım çok güzel omuşsun Maşşallah :nazar::
Allah tamamına erdirsin ve ömür boyu mutlu etsin..
:54:[/QUOTE]
canım çok teşekkür ederiimmmmmmm
maşallah ne güzel olmussun gece kuşucum =) allah tamamnı aerdirsin darısı başıma

teşekkürler darısı başına inş canımmm

Back