• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GeCe_KuSu'nun Nişanı:)))16.07.2011

nişanlığın harika sana da çok yakışmış mutluluklar:nazar::nazar:

Kuşkimmm çok tatlı olmuşsun canım ya maşallahhh:nazar: :nazar: :nazar:
Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuzu daim etsin tatlım.:69:

tuvaletinin rengi pek hoşmuş canım çok yakışmışsınız mutluluklar Allah tamamını erdirsin inşAllah:34::nazar:

mutlulugun gözlerinden belli, allah tamamina erdirsin.. :nazar::16:

Allah tamamına erdirsin canım.

nişanlığın harika sana da çok yakışmış mutluluklar:nazar::nazar:

Kuşkimmm çok tatlı olmuşsun canım ya maşallahhh:nazar: :nazar: :nazar:
Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuzu daim etsin tatlım.:69:

.

cok tatli olmussun, ömür boyu mutluluklar dilerim

Allah tamamina erdirsin

:nazar: :nazar: :nazar:

Allah tamamına erdirsin tebrikler :21:

tuvaletinin rengi pek hoşmuş canım çok yakışmışsınız mutluluklar Allah tamamını erdirsin inşAllah:34::nazar:

allah tamamına erdirsin canım..
saçların çok hoş, sizde öyle tabii:34:

hepinize tek tek teşekkür ediyorum beni mutlu ettiniz.9 yıllık bir ilişkinin ardından nihayet biz de adını koyabildik,umarım herkese böyle bir aşk yaşamayı nasip eder ALLAh....:69:

fotograflari simdi görebildim =)

saclarina bayildiiiim :nazar: nazar degmesin insaAllah..

resimleriniz cok tatli Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin insaAllah.. :69:

aaaaa tatlimmm niye daha yeni gördüm ben senin fotolari yaaaaa Allahim insallah 2012 leri gösterecek bize bir an önce sevdiceklerimizle bir ömür boyu mutluga atacagimiz o gün cok yakiiiiin:16:

fotograflari simdi görebildim =)

saclarina bayildiiiim :nazar: nazar degmesin insaAllah..

resimleriniz cok tatli Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin insaAllah.. :69:
çok teşekkür ederim canım benim:69:
aaaaa tatlimmm niye daha yeni gördüm ben senin fotolari yaaaaa Allahim insallah 2012 leri gösterecek bize bir an önce sevdiceklerimizle bir ömür boyu mutluga atacagimiz o gün cok yakiiiiin:16:

geç olsun güç olmasın canım:1:çok teşekkür ederim 2012 gelse de düğün fotolarımıza bakıp bakıpp mutlu olsak keşke...

kuşkam şimdi gördüm daha prensesler gibi olmuşsun :31: çok yakışmışsınız canım Allah tamamına erdirsin tebrik ederim tatlım:46:

evet canım her şey yolunda bazı aksaklıklar olsa da.. ben hala atanamadım bekliyorum onun dışında her şey güzel.. senin de işler yoluna girmiş görünce çok sevindim Allah bozmasın Allah tamamına erdirsin canım benim:29:

evet canım her şey yolunda bazı aksaklıklar olsa da.. ben hala atanamadım bekliyorum onun dışında her şey güzel.. senin de işler yoluna girmiş görünce çok sevindim Allah bozmasın Allah tamamına erdirsin canım benim:29:

umarım o aksaklıklar da düzelir bir an önce canım benim sıkma canını olur mu?Ben de bu sene 85.370 aldım bu puanla evde kaldım yine:1:335 muhabbetlerimizi çok özledim :69:

Back