- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi susangeveze
-
Tahta gibi olan kurabiyelerden yiyemiyorum midem bulanıyor. Bolca ot tüketiyorum fakat tezgahta hamur işi görünce gözüm dönüyorBen de atıştırmayı seviyorum gece, ama mümkün mertebe otla atıştırıyorum, maydonoz iceberg ya da takoz gibi olan diyet kurabiyelerinden yiyorum. Yenen şeyin kalitesi önemli, çok kuruyemiş kiloya dönüşmeye meyilli, ama salatalık yoğurt ot gibi şeyler yersen bence kilo almazsın, en azından bende sıkıntı olmuyor. Özellikle salatalık ve ot, istediğin kadar ye, 100grı 10 kalori-30 kalori gibi oluyor o tip şeylerin, yani miden dolana kadar yesen de kalori alımın az oluyor. Bir de sanki su oranı yüksek diye su içiyormuşsun gibi hissettiriyor, hoş bence :)
Aç karnına su içince midem lıkır lıkır yapıyorAcıkınca hemen mutfağa girme. 5 dk bekle su iç ve sonra yatağına gidip uyu
Hadi siz hamilesiniz ya benValla hamilelikle çok kilo almamak için dikkat ediyorum bende 55 kiloyla hamile kaldım hala aynıyım ama nasıl oluyorsa genişlemeye başladımbende gece açılıyorum şu aralar ama salatalık yiyorum başka bişey yersem şişmiş ve nefes alamıyor oluyorum
Haklısınız, hiç aklıma gelmemişti.insulin direnciniz olabilir bir doktor kontrolunden geçin tokluk kan şekerinize bakılsın derim
Sarılabiliyor muyuzKelin ilacı olsa...
Sabah olsa da kahvaltı etsek ya çok acıkıyorum ben
Gel kızSarılabiliyor muyuz
Miktarı yavaşça azaltsan, mesela, ot yiyip kendini doyurup sonunda bir kurabiye yiyerek hem gözün doyar hem karnın. Bir de aile desteği lazım onun için, daha fit versiyonlarını yapabilirsin tarif bakıp kendin için, ya da annenlerden o faslın abartılmamasını rica edebilirsin. Ya da o tarz şeylerin yendiği dakikalarda odana gidebilirsinTahta gibi olan kurabiyelerden yiyemiyorum midem bulanıyor. Bolca ot tüketiyorum fakat tezgahta hamur işi görünce gözüm dönüyor
Yemediğim halde genişledim ya bende o daha kötüHadi siz hamilesiniz ya ben
Birazcık yiyin bari. aç aç uyku da tutmaz kendimden biliyorumBu konuyu okuyana kadar tok hissediyordum ,şimdi midem kazınıyor ,yesem mi yemesem mi :))
Ayy nasıl olsa egzersiz yapıyorum dıye daha çok yerim o zaman benKonuyu görünce bir gülümseme geldiaz önce acıktığımı hissettim.böyle olmaz bişeyler yapmam lazım diye baya egzersiz yaptım ve içim rahat rahat gidip bişeyler atıştırdımiçimi boyle rahatlatıyorum
Hamur işi vs ben yapıyorum bizim evden hiç eksik olmazMiktarı yavaşça azaltsan, mesela, ot yiyip kendini doyurup sonunda bir kurabiye yiyerek hem gözün doyar hem karnın. Bir de aile desteği lazım onun için, daha fit versiyonlarını yapabilirsin tarif bakıp kendin için, ya da annenlerden o faslın abartılmamasını rica edebilirsin. Ya da o tarz şeylerin yendiği dakikalarda odana gidebilirsinBizim evde çok alınmıyor, ondan işim kolay benim
Marş marş doğru mutfağa ,çok az tadına baksam yeter . :))Birazcık yiyin bari. aç aç uyku da tutmaz kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?