Gece yemek yeme :(

susangeveze

Soğuk Nevale Kişisi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
535
474
53
İyi geceler diliyorum öncelikle, sorunum geceleri acıkmam. Hatta oyle ki uyku bile tutmuyor.
Akşam yemeğini de öyle erken yemiyorum 19,00 civari ama bu saatlerde inanılmaz acıkıyorum
Yemekten sonra çay-meyve faslımızda oluyor
Çoğunlukla da atıştırıp öyle yatıyorum, yani sandviç, kurabiye, poğaça vs. Bu sebepten kilo da almaya başladım.
Boyum uzun olduğu içim kilo problemim yok ama böyle giderse olacak.
Var mı benim gibi olan? önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiler ..

Ben de atıştırmayı seviyorum gece, ama mümkün mertebe otla atıştırıyorum, maydonoz iceberg ya da takoz gibi olan diyet kurabiyelerinden yiyorum. Yenen şeyin kalitesi önemli, çok kuruyemiş kiloya dönüşmeye meyilli, ama salatalık yoğurt ot gibi şeyler yersen bence kilo almazsın, en azından bende sıkıntı olmuyor. Özellikle salatalık ve ot, istediğin kadar ye, 100grı 10 kalori-30 kalori gibi oluyor o tip şeylerin, yani miden dolana kadar yesen de kalori alımın az oluyor. Bir de sanki su oranı yüksek diye su içiyormuşsun gibi hissettiriyor, hoş bence :)

insulin direnciniz olabilir bir doktor kontrolunden geçin tokluk kan şekerinize bakılsın derim

Valla hamilelikle çok kilo almamak için dikkat ediyorum bende 55 kiloyla hamile kaldım hala aynıyım ama nasıl oluyorsa genişlemeye başladım bende gece açılıyorum şu aralar ama salatalık yiyorum başka bişey yersem şişmiş ve nefes alamıyor oluyorum

Tahta gibi olan kurabiyelerden yiyemiyorum midem bulanıyor. Bolca ot tüketiyorum fakat tezgahta hamur işi görünce gözüm dönüyor

Hadi siz hamilesiniz ya ben

Tahta gibi olan kurabiyelerden yiyemiyorum midem bulanıyor. Bolca ot tüketiyorum fakat tezgahta hamur işi görünce gözüm dönüyor
Miktarı yavaşça azaltsan, mesela, ot yiyip kendini doyurup sonunda bir kurabiye yiyerek hem gözün doyar hem karnın. Bir de aile desteği lazım onun için, daha fit versiyonlarını yapabilirsin tarif bakıp kendin için, ya da annenlerden o faslın abartılmamasını rica edebilirsin. Ya da o tarz şeylerin yendiği dakikalarda odana gidebilirsin Bizim evde çok alınmıyor, ondan işim kolay benim

Konuyu görünce bir gülümseme geldiaz önce acıktığımı hissettim.böyle olmaz bişeyler yapmam lazım diye baya egzersiz yaptım ve içim rahat rahat gidip bişeyler atıştırdım içimi boyle rahatlatıyorum

Hamur işi vs ben yapıyorum bizim evden hiç eksik olmaz
Bizim aile oburgillerden o konuda şanssızım ama porsiyonları küçültmeyi deneyeceğim :)) Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…