• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Yeme Sendromu

Alessa_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
725
864
138
Evet hanimlar sorunum tam olarak bu.Gece 3 defa 5 defa tam bir uyku halimle kalkiyorum elime ne gecerse yiyorum ve yatiyorum.Sabaha kadar kac kez kalktigimi sayamiyorum.Gece yedigimide sabah dilimde igrenc bir tat ve mide bulantisi hissederek anliyorum.Pdikiyatriste gittim bana ilaclari verdi gonderdi ama ben hala ayniyim aklimi kaciricam artik ne yaparim nasil kurtulurum lutfen bilen bana yardim etsinnnn

Evet hanimlar sorunum tam olarak bu.Gece 3 defa 5 defa tam bir uyku halimle kalkiyorum elime ne gecerse yiyorum ve yatiyorum.Sabaha kadar kac kez kalktigimi sayamiyorum.Gece yedigimide sabah dilimde igrenc bir tat ve mide bulantisi hissederek anliyorum.Pdikiyatriste gittim bana ilaclari verdi gonderdi ama ben hala ayniyim aklimi kaciricam artik ne yaparim nasil kurtulurum lutfen bilen bana yardim etsinnnn
Canım merhaba öncelikle , bende özel günüm yaklasınca gecede 2 3 kere kalkiyorum dedigin gibi ne bulursam yiyorum ama rahatsiz degilim bu durumdan cunku hep ayni zamanlarda basima geliyo. Peki senin nasil her gece mi kalkip yiyorsun ?

bu cok farkli bir rahatsizlik. uyar gezerligin bir ust seviyesiymis. ne aralikla kalkiyorsunuz? benim durumum 14 yas civarinda basladi ve tam 20 sene oldu. 3 sene once tetikleyici birsey yasadim ve 15 kilo almış durumdayim. terapiye devam ediyorum. diyetisyene gidiyorum. bugunde norologla gorustum. terapistim yonlendirmisti norolojik bir olguda cikabiliyormus bazen altindan içimiz rahat olsun demisti. bugun bunla ilgili bir ilac yazdilar. tavsiyem uyku bozukluklari alaninda arastirmalar yapmis bir nörolog secmeniz. imkanlar musait degilse de bi devlet hastanesindeki norologa mutlaka gidin. umarim kurtuluruz.

Back