Gece yatarken yznze Krem, nemlendirici...vs...Sryor musunuz?

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
Kızlar merhaba. Benim sorum gece yatmadan önce cildine özellikle bakım yapan, nemlendirici, gece kremi...vs. süren var mı? Ben geceleri sadece yüzümü temizleyip yatıyorum, başka birşey sürmüyorum. Bu konuda tecrübeleriniz, tavsiyelerinizi alalım lütfen a.s.

cildim yağlı olduğu için gündüz nemlendirici süremiyorum,hemen parlama yapıyor.ama gece yatmadan önce mutlaka göz kremi ve gece kremi sürerim.

sabah akşam cildi yıkadıktan sonra nemlendirici krem sürmek gerekir
cildi yaglı olanlar da benim gibi yaglanmayı dengeleyeci jel veya süt şeklinde ürünler kullanmalı.yoksa dermatologumun da söylediği gibi cilt yıkanınca kuruyan cildi düzeltmek için daha fazla yag salgılar

ben yatarken bir şey sürmüyorum. cildimin kendi nemini salgılamasını ve onarmasını istiyorum.....bunun faydasını da görüyorum...

ben yapacaksam maskemi kremimi bakımımı sabah yapıyorum uyanır uyanmaz özel bi nedeni yok ama işte öyle..=).. gecede sadece yıkayıp yatıyorum bide ilaç sürüyorum sivex ama hergece degil..

bende bir şey sürmem. yıkamakla yetiniyorum faydasını gördüm zararını değila.s

ben acı badem kremi sürüyorum geceleri
cildm kuru olduğu halde gündz süremiyorum
cok parlatıyor
geceleri sürüyrum
zaten üstündede gece yatmadan sürn sabaha kadr kalsn diyo

Yatarken yüzümü gülsüyu ile silerim :1hug: sabah ve banyo sonrası mutlaka nemlendirici kullanırım a.s

düzenli olmasa da genelde gülsuyu sürüp yatarım.. bazı akşamlarda nemlendiricimden sürerim..aslında iyi bir göz ve gece kremi kullanmalıyım diye düşünüyorum.. 30 lu yaşlardayken....

ben akşamları yıkayınca hiçbişey sürmüyorum.. uyku sırasında cilt nefes alamıyomuş sanırım o zaman..

hergece jelle temizlerim ardından gülsuyu yada tonik ve buz sürerim ardında la roche posayın gece için nemlendiriciinden sürerim ve sabaha bebek gibi tertemiz bi cildle uyanırım ..

Ben gece saat 9da acı badem kremi sürerim.süper çok işe yarıyor.2 gün önce yüzümde çizik vardı küçük,acı badem kremi sürdüm ve hemen geçti.yüzüm tertemiz,bebek yüzü gibi oluyor.sivilcelerim de vardı 1 kaç tane onlarda geçti..öneririm süper bi krem!

Benim cildim çok kuru olduğu için gece bütün kiri gitsin diye temizler, kremler öyle yatarım.
Yoksa pul pul dökülüyor...

merhaba arkadaslar, ben fazla makyaj yapmıyorum ve uzun süre yüzümü sabah ve akşam yıkamak için çeşitli ürünler kullandım. aslında nivae nın yüz temizleme jelinden oldukça memnundum fakat bir arkadaşım 'zaten makyaj yapmıyosun , kozmetik şimdi iyi gibi gelir ama ilerde cildini hızla yaşlandırır ' dedi korktum kullanmayı bıraktım , yine başka arkadaşlarımın tavsiyesi ile johnson&johnson'ın bebe sabunları var onları kullanmaya başladım. fakat geçen gün okuduğum bir makalede her insanın kendi yaş grubundaki ürünleri kullanması gerektiğini okudum. ne yapıcam bilmiyorum
bu konuda bilgisi olan var mı acaba? ne tür ürün kullanmak iyi olur? tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı acaba? şimdiden çok tesekkür ediyorum..
sevgiyle

Skin tonic ile yüzümü temizliyorum.. Daha sonra parfümsüz bir nemlendirici kullaniyorum.. Sabah aynisini tekrarliyorum.. Bukadar :jeyyar:

arkadaslar merhaba benimde bir sorum var ben cildimebazen krem suruyorum bitki ozlu ve kokulu ama geceleri ic surmuyorum o surdugum kremle kaliyor acaba aksamlari yikamalimiyim o krem hem gece hem gunduz icin.ama bitmek uzereve ben roc diye bir marka duydum onun bende temizleme tonic var cildime cok iyi geliyor yumusacik oluyor ama yapmiyorum hic abzen aklima gelirse aslindayapilmasi gerekirmi siz ne gunde bir keremi yapiyorsunuz sabah aksami bide arkadaslar ben rocun ozel goz morluklari icin ve sabah kremini alcam gece kremine gerek duymuyorum acaba gerek varmi siz aksamlari tonicten sorna ne suruyorsunuz krem degilde baska sey olarak paylasirsaniz sevinirim

arkadaslar butun yorumlarinizi okudum ama maglesef bir cok arkadasimiz cok bilincsiz sekilde birseyler yapiyor yada hic yapmiyor,
nacizane tavsiyem sabah ve aksamlari temizleme sutuyle yuzunusu yikayin evet yanlis okumadiniz bende yanlis yazmadim elinize bir miktar telizleme sudu dokun ve yuzunuze surun sonrada durulayin kurulayin ve arkasindan iyi ve cildinize uygun bir tonigi pamuga koyarak yuzunuzu silin bunu yapmak icin ilede makyaj yapmaniza gerek yok sabah ve aksam bu sekilde cildinizi temizleyin ama asla sabun kulanmayin ister sivilce olsun isterse olmasin ama sabundan uzak durun!!aksine sabun sivilceyi dahada cogaltiyor !!! temizleme jeli bile kulaniyorsaniz sabunsuz olanindan alin!!! , mutlaka ve mutlaka gece kremi kulanin ama yatmadan hemen once degil en az bir saat once gece kreminizi surunki kremi cildiniz ceksin yastik degil:) , gece "cilt nefes alamıyomuş " "cilt kendi nemini salgılarmiş ve onarirmiş" diye birsey yokarkadaslar !! evet cilt gece yeniliyor kendini ama sizinde ona yardimci olmaniz gerek yenilemesi icin kreme ihtiyaci var ama iyi bir kreme birde maskelerinizi aksamlari yapin cunku maskeden sonra kreminizide surtup yatdiginizda cildiniz dinleniyor ve sabah kaldiginizda daha dinc ve genc bir cildiniz oluyor .. sakin ama sakin kremlerin anlik iyi geldigini ve ilerleyen zamanda birden yaslandirdigini dusunmeyin yok oyle birsey !!, siz hic gordunuzmu bir estedisyenin ciltle ugrasan insanlarin yasli bakimsiz gorundugunu:) ..

X