Haşere olduğumu sanmiyorum yıkadım ve sürekli değiştiriyorum banyo vs hep yapıyorum yok yani çözemedim.Doktor ne yapacak haşereye? İlaçlatın evinizi, bütün giysileri ve nevresimleri de yüksek derecede yıkayın.
Belki uyuzdur doktora gitmeden nası bilecek ne varsaDoktor ne yapacak haşereye? İlaçlatın evinizi, bütün giysileri ve nevresimleri de yüksek derecede yıkayın.
Bit değil doktora uyuzmuyum dediğimde yok demişti tahtakurusu ne bilmiyorum.Uyuz? Tahtakurusu? Bit?
Isırıyorlar, izler var diyorsunuz. Minik görünmez periler gelip ısırmıyordur herhalde. Ya tahtakurusudur ya piredir bişeydir yani.Haşere olduğumu sanmiyorum yıkadım ve sürekli değiştiriyorum banyo vs hep yapıyorum yok yani çözemedim.
Yataklara mobilyalara yuva yapan böcek eski evlerde olurBit değil doktora uyuzmuyum dediğimde yok demişti tahtakurusu ne bilmiyorum.
Gittim kız doktora bana alerji ilacı verdi ama iyi gelmedi uyuz değilsin dedi bitte yok yani çözemedimBelki uyuzdur doktora gitmeden nası bilecek ne varsa
O zaman tahtakurusuGittim kız doktora bana alerji ilacı verdi ama iyi gelmedi uyuz değilsin dedi bitte yok yani çözemedim
Ama ben göremiyorum yani vücudumda zıplıyor çok küçük tahtakurusu o kadar küçük mü? Vücudumuzda mikroorganizmalar vaemış zaten öuylede olsbiliyormuş .O zaman tahtakurusu
Eğrr yaşayan varsa yazar yani pire değil tahtakurusu değil ben göremiyorum vücudmda kıldan küçükler.Isırıyorlar, izler var diyorsunuz. Minik görünmez periler gelip ısırmıyordur herhalde. Ya tahtakurusudur ya piredir bişeydir yani.
Aalında 3 4 yıldır var ama ben bizim burda köpek kedu olduğu için ve sürekli köye gittiğim için pire sanıyordum ama öyle değil gece yatağa giriyorum harekete başlıyorlar elimi atsam hiçbirşey yok ısırıyorlar hissediyorum sabah olunca kaşınıyorum ve küçük kırmızı yüvarlak izler bırakıyor sabahlarıda geziyor her yerimde saçlarımın arasında ama göremiyorum çok küçükler sizce doktor randevusu alamıyorum sıra yok?
Tahtakurusu olmadığı ne belli? Bence anlattığın tahtakurusu.Eğrr yaşayan varsa yazar yani pire değil tahtakurusu değil ben göremiyorum vücudmda kıldan küçükler.
Tahtakurusundan bir dönem biz de şüphelendik. İlaçlama firmasıyla görüştüm. Minik ve iyi gizlenir dedi. Özellikle yatakların dikiş izlerine iyice bakın dedi. Tüm yatağın nevresimin aralarına dikişlerine bakın dedi. Tahtkurusuysa kurtulması zor dediler bize. Yuvasını bulmadan tamamen kurtulamazsınAma ben göremiyorum yani vücudumda zıplıyor çok küçük tahtakurusu o kadar küçük mü? Vücudumuzda mikroorganizmalar vaemış zaten öuylede olsbiliyormuş .
Tahtakurusu deyince anlamadı bedbug ı çohzel anlayacak şimdi bdbdbdbbedbug yüksek ihtimalle
Tahtakurusu deyince anlamadı bedbug ı çohzel anlayacak şimdi bdbdbdb
Tahta kurusu gözle görülebilecek seviyedeyse o değil çok küçük sadece bir krre telefon flaşıyla kol kılımın içinde anca gördüm o kadar küçük zaten zıplıyorTahtakurusu olmadığı ne belli? Bence anlattığın tahtakurusu.
Eki Görüntüle 3451819
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?