- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Havalar ısınıyor, parkeler genleşiyor olabilir. Tahtakurusu filan tarzı bir böcek olabilir döşemelerin altında. Kalorifer peteklerinden bile gelebilir bu ses.
O sesler duvardan geliyor cAnım. Daha once oturduğum evden de söylediğin seslerden geliyordu.meğerse duvar catliyormus.boyası yani
Binada mi oturyorsunuz eger oyleyse komsularin a sesleri olabilir.bocekte olabilir ya fareyse bir seyler kemiriyorsaamanin insaalah yoktur .Eger esin catidan geldigini dusunuyorsa gece ses geldigi zaman catiya ciksin baksin.
Anladim canim bence bocek olabilir .Tahtalrin icinde oluyor bazilari.Müstakil ev. Biz giriş katındayız. Üstte bi ev daha var altta da bodrum kat var
Merhaba benim eskiden annemlerin evinden cok gelirdi bu sesler ve bizi delirtiyordu ne oldugunu anlayamiyorduk ve sorduk sorusturduk evde ahsap biseyler varsa onlardan geliyormus dediler.. evin eskiden perde kaslari vardi ahsaptan onlari cikarip attik döşemeler cok eskiydi onlari degistirdik gercekten ses kesildi... ahsap ve odun olan herseyin yillar gectikce içi bosalip gevsiyormus ve cit cit diye sesler cikariyormus bize ahsap isiyle ugrasan biri boyle soylemisti ve dogruda cikti... evdeki eskiler gidince ses kesildi..Geceleri yatak odamda çıt çıt sesler geliyor ne olduğunu çözemedik.. Saat tik takı desem değil daha sert bi ses hani böyle tahta zemin olur da ona basınca çıt çıt ses gelir ya aynı o tarz hele gece 5 de dün lavaboya kalktım çok fazlaydı. Bugün de şuan devam ediyor ara ara. Günlerdir böyle. Eşim diyor böcektir. Böcek nasıl çıt çıt ses çıkarsın minicik vücudu ile .. Ne olabilir sizce? Of ya bıktım bu sesten.. Sürekli çıt çıt poşet sesi gibi parkeye basma sesi of nasıl anlatsam bilemedim.. Yatak odam çok rutubetli duvarları dökülüyor küfleniyor.. Gerçekten böcek olabilir mi?
Merhaba benim eskiden annemlerin evinden cok gelirdi bu sesler ve bizi delirtiyordu ne oldugunu anlayamiyorduk ve sorduk sorusturduk evde ahsap biseyler varsa onlardan geliyormus dediler.. evin eskiden perde kaslari vardi ahsaptan onlari cikarip attik döşemeler cok eskiydi onlari degistirdik gercekten ses kesildi... ahsap ve odun olan herseyin yillar gectikce içi bosalip gevsiyormus ve cit cit diye sesler cikariyormus bize ahsap isiyle ugrasan biri boyle soylemisti ve dogruda cikti... evdeki eskiler gidince ses kesildi..
Üzüldüm umarım biran önce geçerAy konuya bi bakiyim dedim kasin kasin bi hal oldum
Üzüldüm umarım biran önce geçerAy konuya bi bakiyim dedim kasin kasin bi hal oldum