Anket gece uyurken pencerenizi acik birakirmisiniz?

gece uyurken pencerenizi acik birakirmisiniz?

• Ankete Katılan
    207

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
gece uyurken pencerenizi acik birakirmisiniz?

:uhm::uhm::uhm::uhm:

Evimiz bahçe içinde.O yüzden hiç açık bırakamıyorum.Apartmandayken iyiydi yahu.Yazın patlıyor insantatlicadiarzukafamçokkarıştı

evet acik birakiyoruz sicak olunca ama kepekleri kapatiyoruz ole acik birakiyoruz daban kattayiz burda ne olur ne olmaz
hem oglum da var ona bi sey olmasindan korkarim (allah korusun)

canım özellikle yaz aylarında çok sıcak olduğu gecelerde açık kalır
birde hırsız girme olasılığı var ama benim evim 7.katta olduğu için rahatım tatlım a.s.

kizlar anket siklarini biraz gec verdim......kusura bakmayin:::)))

bizim haziran, temmuz,ağustos, eylül aylarında 24 saat kapanmıyor ki pencereler
malum izmir mumkun değil kapalı uyumak, direk buharlasırsın :roflol:
5. katta oturuyoruz, tırmansa tırmanır hırsız aslında maymun gibi oluyorlar, Allah'a emanet artık

ben antalyada yaşadığımdan zaten pencereyi açmadan yaşamak mümkün değil geçen yaz 56 yı gördük.ben 6 cı kattayım çok şükür pencereleri hemen hemen hepsini .açıyorum.

bende bunu neden sorduğunu merak ettim şimdi canım:uhm:
yoksam buraya hırsızlığıma gelicen heee :roflol:

ya hic sorma canimCADIARZUCADIARZUsizleri özleyince kapidan giremezsem pencereyi kullanirim demistimŞenizŞenizŞenizŞeniz

ben antalyada yaşadığımdan zaten pencereyi açmadan yaşamak mümkün değil geçen yaz 56 yı gördük.ben 6 cı kattayım çok şükür pencereleri hemen hemen hepsini .açıyorum.

ay Allah yardımcın olsun canım
geçen yaz akraba ziyareti için yaz tatlinde geldim Antalyaya
3 gün kaldım ama bana 3 yıl gibi gelmişti
klima olmadan olmuyor Antalyada
çünkü rüzgar diye bir esinti bile olmuyor canım yaaa
valla Allah sabır versin şıpır şıpır durduğun yerde ter döküyorsun valla

evim 2.katta...belli bir saatten sonra açmaya korkarım...
eşimde bende sigara içtiğimizden hava temizleyici idare ediyor...

adana gibi bir yerde pencere açmadan geceyi geçirmek..:uhm: hatta günü geçirmek.. pek mümkün değil galiba..a.s ben yaklaşık 3 haftadır açık yatıyorum geceleri.. bahçeli evimiz ve pencerelerde demir olduğu için içim rahat yatıyorum... :sm_cool:

Yazın sıcaklarda açık bırakırım.Apartmanda oturduğumuz için sorun olmuyor :)

aynen yaa bende geçen yaz alanyadaydım tatil için bir hafta.otelde sadece salonda vardı klima(oda dandik biseydi zaten :)) ) valla bir haftada terleyerek 3-4 kılo rahat verdim.))acayıp bi nem var yaAllah yardımcısı olsun orda yasayanların..

Bekarken çok yapardım kalkıp kalkıp sigara içerdim. Gençlik işte!sırnaşık şey
Şimdi evlendim,hiç bir gece açmadım pencere.
Klima kullanıyoruz çok bunalınca.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…