Bebek Beslenmesi gece uyumayan ve çok ağlayan bebekler için

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

acıkçası bana da ürpertici geldi de çaktırma

yok anam ya ben beceremedim indirmeyi nasıl indiriliyo bhk cım anlatsana deli oldum ben beceriksizim galiba

yok anam ya ben beceremedim indirmeyi nasıl indiriliyo bhk cım anlatsana deli oldum ben beceriksizim galiba

ballımcım verdiğim linke tıkla.
açılan sayfada free user butununa tıkla.
sonra bi geri sayım olucak onu bekle..
o bitince ortada yuvarlak download yazan bi buton cıkıcak,onu tıkla..
inmeye başlaması lazım...
yine olmazsa tekrar görüşelimsengözlerimebaksanab

linkler site yönetimi tarafından silinmiş..
yasak olduğu için..
isteyen bana özel mesajla ulaşsın göndereyim llinkleri...şakkıdı

linkler site yönetimi tarafından silinmiş..
yasak olduğu için..
isteyen bana özel mesajla ulaşsın göndereyim llinkleri...şakkıdı

öze msjlarda uçmus yıne.. nasıl ulasacam kı sımdı sana((sengözlerimebaksanab

babamız ben hamileyken almıştı bizimkinde işe yaramadı hiç saç kurutma makinası işe yarıyordu bizde şaç kurutma makinası ile uyutuyordum kapatınca hemen uyanıyordu ama cd işe yaramadı malesef

sizde işe yarar umarım ama bende ilk dinlediği zaman işe yaradı
sonraları ağlamaya tam gaz devam.
ama dediğim gibi benimki kadar cazgır olmayan bebekleri sakinleştirebilir.
herkese kolay gelsin...

muhtemelen kendi sesinden duymuyordur. Bizde de böyle oldu. Sesi yükseltince sakinleşiyor. Artık değil biz, komşular bile kusacaklar bu müzikten:)

merhaba arkadaşlar ben sadece ben,m bebişim huysuz uyumuyo zannediyodum.bizde gece 01 den önce uyumuyıruz sürekli aglıyoruz.saç kurutma makinası aglarken bazen işe yaradı:)

bizde fön makinasıyla durdurabiliyoruz oğlişimizi yaa ,bu siteyi bilen varsa bana gönderebilirse çok sevinirim..ben bu cd yi internetten felab çok aradım ama bulamadım bulsam hemen alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…