• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi gece uykusu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.769
2
116
46
Kocaeli
arkadaşlar bebeğim yaklaışı 4 gün sonra 4 aylık olucak bu aralar gece 1,5 yada maksimum 2 saatte bir uyanıyor azcık emip tekrar uyuyor zaten çok az emen çocuk açlıktan uaynadığını düşünüyorum acaba yatmadan önce muhallebi tarzı bişey versem mi yada mama alıp mamamı versem sizce napmalıyım

canım bence sen dr una danış önce,ona göre mama ver,geçen hafta berrakta öleydi,2 ssate kalkıodu dewamlı,bu hafta beslenmeme dikkat ettim şimdi 3-4 saate kalkıo yine

bende ayni dertten muzdaribim arkadasim bende emziriyodum 2 satte kalkiyodu ama simdi sütüm tamamen kesildi mama veriyorum az iciyo yine ayni 2 saatte bir uyaniyor mama verince de bisey farketmiyo yani ne yapsam bende sasirdim

inaysa senin oğlan bence doymuyor canım ondan olabilir uykusuzluğu..birkez denesen zararı olmaz sanırım..zaten 4. aylarını doldurdular..

bence doktora danışmadan bişey vermeyin

canım benım oglum 1 yasında ve hala gece saatte bır uyanıyor.oncede uyumadan once mama verıyordum hemen uyanmasın dıye,yınede uyanırdı.gercı bızımkı aclıktan zıyade gazdan uyanıyor hala.bu arada sımdıye kadar sadece anne sutu aldıysa mamaya pek bulasma onun tadını ve emme kolaylıgını anlayınca memeyı almayabılır

Back