gece uykusu

SeVoS

annesinin Tosbasıııı
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
191
0
96
İstanbul
arkadaşlar benim bi sorunum var... şimdi uyku düzenimiz şu şekildi... gündüzleri 1,5 saatde bir yarım saatlik uyku uyurdu oğlum 21-21,30 gibi gece uykusuna yatar gece 2 ve 5 de kalkıp emer tekrar uyurdu sabah 7-8 e kadar. ben işe başlayalı sabah 5 den sonra bidaha uyumaz oldu... yani uyuyor ama sadece ayağımda sallarsam yada kucakta. uykusuda var beyefendinin gözler kapalı uyku haliyle vıyaklıyor. karnı da tok oluyor uyuyunca yatağına yatırıyorum yarım saat sonra yine ağlıyor. dr sorduk gündüz çok uyuyor 2-3 saatde bir uyutun hem 1 saat yada daha fazla uyur daha rahat olur dedi. tamam eyvallah yaptık kayınvalide sağ olsun bi şekilde uyanık tutup 2-3 saatde bir uyutuyor ve gündüz sadece 2-3 saat toplam uyuduğu oluyor fakat sabaha karşı yine aynı şey. şaşırdım kaldım :sm_confused: bu sabah yine sabah 5 de kalktı emdi uyudu 6 ya kadar sonra ayakta sallayarak uyudu bi ara bende uyuya kalmışım uyandığımda saat 7ydi çocuk hala ayaklarımda uyuyor usulca yatırdım yatağına 8e kadar uyudu. yani yavrum uyicak 8e kadar ama nasıl????? yardım edin arkadaşlar :uhm:

benden çok yaşayacaksın arkadaşım uyku sorunları diye başlık açacaktım bende. bizim kızdada benzer bir huy var gündüz az uyusa da gece geç yatsa da farketmiyor, iki gece de bir sabah 4 -5 gibi komple uyanıyor öyle emmeye falan değil gülüyor tepiniyor sabah olmuş gibi. ağlama da yok. 1,5 saatte zor uyutuyoruz. bende de işe başladıktan sonra başladı. bazen de 2 gibi emmeye kalkıp kesintisiz uyuyor nasıl iş ben de anlamadım.

benımkıde oyle bazen gece bır ıkı kez uyanıyor bazen 4 veya 5 kez uyanıyor
bazen sabah 6 da uyanıyor bır daha uyumuyor..

bazen 9 kadar uyuyor
gunduz uykusuna kendısı karar verıyor

cunku uykusu varken cok aglıyor asla oynamak ıstemıyor

kesintisiz uyku????????? laelaelaelaelae nerdeeeeeeeeeeeeee
bizimki bide ağlıyor kendi kendine oynasa bırakcam ben uyurum valla :)

bızımde gece 11-12 oluyor uyuyana kadar hop 2de uyanıyor mama yıyor 4 te 5te tekrar uyanıyor.bu gunlerde sabah 5-6 gıbı uyanıp yatakta oynamaya baslıyor.alıp sallıyorum ayagımda uyuyana kadar7-8 oluyor 9.30da tekrar ayakta.gunduzde 2-3 kez 1-1.5 saat uyuyor.gecelerı cok sık uyanıyor artık salak gıbı oldum valla.buydukce sapıttı uykusu.ılk aylar gece bır yatardı sabah 6 ya kadar kesıntısız uyurdu da bana erken kalkıyo gıbı gelırdı sımdı o gunlerı arar oldum

kesintisiz uyku????????? laelaelaelaelae nerdeeeeeeeeeeeeee
bizimki bide ağlıyor kendi kendine oynasa bırakcam ben uyurum valla :)

bende bırakmak istiyorum ama korkuyorum ya üstünü açıyor ya da battaniyeyi kafasına çekiyor kaloriferler de yanmadı daha ev soğuk oluyo

galiba işe gideceğinizi hissedip uyanıyor yavrucak. bazen açlık yada başka fiziki bir neden olmasa bile anneye yakın olmak ihtiyacından uyanıp bir yokluyorlar sanırım.hala orada olup olmadığımızı kontrol ediyorlar.
belki uzun bir tatilde,sabahları uyanıp uyanıp yanında görünce güvenip kesintisiz uykuya geçebilir

Bende konu açmayı düşünüyordum biz 4,5 aylık olduk gece aralıksız 3-4 saat uyuduğunu görmedim. Millet 2 kere kalkıyor dedikçe içim gidiyor. Çok düzensiz bir uykusu var gece saat başı bazen 2 saatte bir bazen yarım saatte bir kalkıyor. Napıcam bilmiyorum 10 gün oldu işe başlayalı çok zor oluyor. Bende 6 ayı doldursun inşaallah düzene girer diye bekliyorum hayırlısı bakalım....

canım hıc 6.ayı bekleme.bızım 6.5 ay oldu ama ılk aylar daha duzenlıydı uykusu.gece 1 kez kalkardı sımdı saat bası ayaktayız.buyudukce duzen bozuldu bızde yaa

kızlar nazar deydirdim oğluma gece güzel uyudu :) :) :) ama yine sabah 6 da kalktı gözler kapalı ağlıyor. uykusu var uyumuyor sinir oluyorum yaaaa... eşime veriyorum zavallı o da uykulu uykulu sallıyor ben işe hazırlanırken. 7 ye kadar idare ediyoruz öyle sonra uykusu olmasına rağmen artık zorlamıyorum uykusunu iyicene dağıtıyorum oynuyorum bari gidene kadar. napiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…