arkadaşlar benim bi sorunum var... şimdi uyku düzenimiz şu şekildi... gündüzleri 1,5 saatde bir yarım saatlik uyku uyurdu oğlum 21-21,30 gibi gece uykusuna yatar gece 2 ve 5 de kalkıp emer tekrar uyurdu sabah 7-8 e kadar. ben işe başlayalı sabah 5 den sonra bidaha uyumaz oldu... yani uyuyor ama sadece ayağımda sallarsam yada kucakta. uykusuda var beyefendinin gözler kapalı uyku haliyle vıyaklıyor. karnı da tok oluyor uyuyunca yatağına yatırıyorum yarım saat sonra yine ağlıyor. dr sorduk gündüz çok uyuyor 2-3 saatde bir uyutun hem 1 saat yada daha fazla uyur daha rahat olur dedi. tamam eyvallah yaptık kayınvalide sağ olsun bi şekilde uyanık tutup 2-3 saatde bir uyutuyor ve gündüz sadece 2-3 saat toplam uyuduğu oluyor fakat sabaha karşı yine aynı şey. şaşırdım kaldım :sm_confused: bu sabah yine sabah 5 de kalktı emdi uyudu 6 ya kadar sonra ayakta sallayarak uyudu bi ara bende uyuya kalmışım uyandığımda saat 7ydi çocuk hala ayaklarımda uyuyor usulca yatırdım yatağına 8e kadar uyudu. yani yavrum uyicak 8e kadar ama nasıl????? yardım edin arkadaşlar :uhm: