How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

gece uyanması

brckmsl

berenimo
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
339
0
116
Kocaeli
selam benim kızım artık 4. ayını bitirdi ve geceleri kurulmus saat gıbı 2 defa uyanıo. aslında bı sıkıntı yok ama ınternette artık delıksız 8 saat fılan uyuması gerektıgı, gecelerı beslememem gerektıgı yazıo kafam karıstı.
benım kızım saat 9-9:30 arası uyur sonra saat 1-2 arası yıne uyanır yer sonra 5-6 arası uyanıo yıne yıyıp yatıo sabahta 8 gıbı kalkıo
bu duzen 4 ayık bı bebek ıcın cokmu kotu
ve ben nasıl bu durumu duzeltebılırımm????kafamçokkarıştı

selam benim kızım artık 4. ayını bitirdi ve geceleri kurulmus saat gıbı 2 defa uyanıo. aslında bı sıkıntı yok ama ınternette artık delıksız 8 saat fılan uyuması gerektıgı, gecelerı beslememem gerektıgı yazıo kafam karıstı.
benım kızım saat 9-9:30 arası uyur sonra saat 1-2 arası yıne uyanır yer sonra 5-6 arası uyanıo yıne yıyıp yatıo sabahta 8 gıbı kalkıo

Her bebek için bu urum değişkenlik yaratır. Benim ilk çocuum 1 yaşına kadar gecede 6-7 kez kalkarken , 2.si 1 kez kalkıyor. Diş çıkarma ve hastalık dönemleride de uyku düzeni değişebiliyor. Bence sizin minişinizin uyku düzeni iyi . Dert etmeyin, deliksiz uyuyacağı günler de gelecek.:emir_bebek:

Anne sütü veriyorsanız uyanması normal. Mama alan bebekler daha çok uyuyor, çünkü mama daha çok tok tutuyor.Yine de tercih anne sütü tabi kicokacimcoook

sen daha ne istiyosun arkadaşım ne güzel işte.harika bi bebeğin var.bakma en nette yazanlara 10 çocuktan belki biri öyledir.benim 27 aylık oğlum gece 1 sefer mutlaka 10 aylık diğer oğlumsa gece 3 4 sefer mutlaka uyanır.böyle bi bebek dostlar başına yani sıkma canını bence süper...

ya canım daha ne istiyosun ne güzel işte..
benim kızım 10 aylık oldu ve gece saat başı uyanır bazen aralıksız 1 saat bile uyumaz..keşke gece 1 2 kere uyansa ama nerdeeee

ben de koptum mesajı görünce vallaopuyorumnanaktan Maşallah diyeyim,bu kadar düzenli uyuyan bebek duymamıştım.

saolun ben bu ınternet yuzunden kafayı yıcem artık. okuyup okuyup benım bebegım nıye boyle dııl dıyorum
esım benden pımpırıklı zaten. ama benı cok rahatlattınız tesekkurler. o zaman darısı sızlerın basına diyeyim ben

internete bakarsan kafayı hakikaten yersin,orda yazdığı gibi olsaydı herşey ben beş tane doğururdum vallaboshayallersmile

çok üzgünüm artık bende sizden biri oldum:( bu konuyu açtıkan sonra kızım geceleri uyanıp en az 1 saat ayakta kalmaya başladı:çok üzgünüm
kendi kendime nazar ettim diyorum

Anne sütü veriyorsanız uyanması normal. Mama alan bebekler daha çok uyuyor, çünkü mama daha çok tok tutuyor.Yine de tercih anne sütü tabi kicokacimcoook

yok canım yaa benim oğlum mama yiyo çünkü sütüm hiç yok ama saat başı kalkıyo bazen yarım saatde bir kalkıyo-tatlicadiarzu-

yok canım yaa benim oğlum mama yiyo çünkü sütüm hiç yok ama saat başı kalkıyo bazen yarım saatde bir kalkıyo-tatlicadiarzu-

Minişiniz kaç aylık ve hangi mamadan veriyorsunuz , belki bir yardımım dokunabilir. Çünkü bazı mamalara bağırsaklar hassasiyet gösterdii için (bebeklerin karnı ağrıdığı için )uyanabiliyorlar da.cokacimcoook

Her bebek için bu urum değişkenlik yaratır. Benim ilk çocuum 1 yaşına kadar gecede 6-7 kez kalkarken , 2.si 1 kez kalkıyor. Diş çıkarma ve hastalık dönemleride de uyku düzeni değişebiliyor. Bence sizin minişinizin uyku düzeni iyi . Dert etmeyin, deliksiz uyuyacağı günler de gelecek.:emir_bebek:

ikinci çocuk için asla derken bu mesajı gördükten sonra artık düşünebilirim.benim bebeğim yaramaz bir bebek değil ama inanaılmaz bir uyku sorunumuz var.10 aylık hala gecede 8,9 defa kalkıyor.ikinciside aynı olur diye korkuyordum demekki aynı olacak diye bi kural yok.yuppppiiiiikaydirigubbakcemile3

ya burada düzeltecek ne var anlamadım.benim oğlum 10 aylık hala 8,9 kere kalkıyor.4 aylıkken ise hiç uyumuyordu.şlükret haline arkadaşım.senin bebeğin gibi bebek dostlar başına

bu internetteki bilgileri ne çeşit bebekler üzerinden yazıyolar anlamadım zaten.. beni de bunalıma sokmuşlardı zamanında.. bende bu çocuk neden böyle diye kafa yoruyodum.. ama o hallerime şükretmemenin cezasını aldım. ilk 7-8 ay gece de 5-6 defa kalkıyoduk, neden böyle derken şu an 1 yaşımız doldu ama çoğu gece 10-15 defa uyanıyoruz sabaha kadar.. bu kez cidden anormal, ama artık benim yaylar gevşedi geçecek diye öylece bekliyorum, anladım ki yapacak bişey yok.. elinden geleni yaptıktan sonra geriye kalan sadece sabır.. o da zaten işin en zor kısmı..

hiç ilgisi yok,bebegim gecede belki 5 kez net uyanıyor hemde mama aldıgı halde! ama ben bunada şükür diyorum yarasa gibi oldum sayesinde hemde benim dana 7 aylık!2 ay öncesine kadar 8-9 kez uyanıyordu şimdi 5 indi çok şükür!

Arkadaş da kendine nazar değirdi baksanıza,gece çok kalkar oldu bebeği.Benim bebeğim doğduğu gün dahil hiç uyumadan yaşamayı başardı ve ben akıl dengemi kaybettiğim için 4 ay annemlerle sonra da yardımcıyla yaşadım,hala da uyku sorunu olan bir çocuk.mafoldumben

benim oğlum da 8 aylık hala geceleri zırt pırt uyanıyor. ya da hep beşiğini sallamam lazım uyuması için. bir de uyanınca direk oyuna başlıyor . uykusu hepten kaçıyor. gülücükler atıp ce ee yapmaya çalışıyor gece de 4 5 defa:))) ben hiç tam uyumadım doğduğundan beri.yardımcım da hiç olmadı. eşim arada yardım ediyor ama. annelik işte uykusuz kalan biz oluyoruz:D ama olsun değer onun bir gülüşüne.

ya canım daha ne istiyosun ne güzel işte..
benim kızım 10 aylık oldu ve gece saat başı uyanır bazen aralıksız 1 saat bile uyumaz..keşke gece 1 2 kere uyansa ama nerdeeee
napcamı sasırdım gunduzlerı uykusu cok ıyı ama gecelerı

bu uyku sorunu çoğu bebekte var arkadaşlar.benim oğluşum şu an 15 aylık.daha doğduğundan beri bir kere bile kesintisiz 4 saat uyuduğunu bilmem.ilk 7-8 ay gecede 5 kere kadar kalkardı ve mama isterdi.hemde ne ağlamak aman yarabbi.sanki çocuğu günlercee aç bırakmışsın.her defasında mamasını içti uyudu.bazen çok salladım bazen az salladım.bazen tmm sabaha kadr sallıycam bu gece dediğim oldu.şimdilerde de mamayı bıraktıık süte geçtik.yine gece 12 de falan zor uyutuyorum 2 de uyanıveriyo bağırarak süt içiyo uyuyo sabaha karşı yine aynı...bazen hiçbişey yokken ağlıyo.süt veiryoum onu da almıyo canı sıkılıyo herhalde diyorum:)) bende alıştım artık.aa dedimi uyanırım zaten.önemli olan sağlıkları.ayrıca gece yattımı bişey içmeden bütün gece uyumaları gerekir gibi bi inanış var çok yanlışmış.bebek dediğin gece de beslenmek istermiş.ve gerekirmiş en önemlisi.

Back