Tuvalet Eğitimi gece tuvalet eğtimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi glhs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

glhs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
15
0
36
Malatya
merhabalar benim kızım 2.5 yaşında 3 gündür kızımı tuvalete alıştırıyorum bugün gün boyunca söylettim ama gece altını bağlıyorum tam güvenemiyorum açıkcası siz nasıl yaptınız geceleri altını bağlıyormuydunuz .

vallaa ben gunduzude geceyıde aynı anda alıstırdım.daha doğrusu soyle:bırıkı gece bağladım.baktımkı kuru kalkıyo bende bezı bıraktım.ama gecelerı enaz ıkı sefer kaldırdım tuvalete.bı sure sonrs oda alıstı artık o benı kaldırıyo gece anne cısım geldı dıye...

ben oğlumu 26.5 aylıkken öğrettim ve ilk denememde dahi hiç gece ne kaldırdım nede gece bağladım
mademki sabah kuru kalkıyo gece ne bezle nede tuvalete kaldır
alıştımı hep aynı saatte kalkar bence böyle dene

şuan öğreneli 5 ay olacak gece hiç ıslatmadıda nede tuvalete kalktı
nasıl alışırsa öyle gider
sevgilerle...

merhaba lar benim oğlumda şuan 3 buçuk yaşında tuvalet olayını 2 yaşında denedim 1 hafta kadar ama çok zorlamak istemedim bıraktık. 2 buçuk yaşında tekrar başladım gündüz bezini çıkardım birkaç sefer ben yaptırdım sonra kendisi alıştı hatta bana haber bile vermeden gidip yapıyordu.

3 yaşına yaklaşırken gece bez bağlamayı bıraktık. Ufak kazalar oldu tabii başlarda ama sabır ve şunlar çok önemli bunları zamanla tecrübe ettim; Akşam yemeği çok susatacak şeyler olmamalı, yatarken çok su içmemeli, erken yatmışsa gece mutlaka kaldırıp çişe götürülmeli bunu yaparken loş ışıklar olsun parlak ışıkta ağlıyordu benim oğlum bende uzak bir odanın ışığını yakıp onu öyle kaldırıyordum..

Gezmeye giderken yada şehirler arası yolculuklarda yinede bez bağladım YAPMA tekrar beze alışır dediler ama öyle olmadı sadece birgün oğlum otomobilde uyurken bezini çıkarmıştım haberi yoktu bundan, eve girdik birden gözlerini kocaman açtı bacaklarına doğru baktı ama ona hiç kızmadım öptüm ve anneler affeder dedim ......
Artık bezin ne olduğunu bile unuttu ALLAH herkesin yardımcısı olsun sevgiler.......

arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkür ederim dün gece altını bağlamadım her iki saatte bir uyandırdım altını ıslatmadı inşallah kendiside söylemeye alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…