merhaba lar benim oğlumda şuan 3 buçuk yaşında tuvalet olayını 2 yaşında denedim 1 hafta kadar ama çok zorlamak istemedim bıraktık. 2 buçuk yaşında tekrar başladım gündüz bezini çıkardım birkaç sefer ben yaptırdım sonra kendisi alıştı hatta bana haber bile vermeden gidip yapıyordu.
3 yaşına yaklaşırken gece bez bağlamayı bıraktık. Ufak kazalar oldu tabii başlarda ama sabır ve şunlar çok önemli bunları zamanla tecrübe ettim; Akşam yemeği çok susatacak şeyler olmamalı, yatarken çok su içmemeli, erken yatmışsa gece mutlaka kaldırıp çişe götürülmeli bunu yaparken loş ışıklar olsun parlak ışıkta ağlıyordu benim oğlum bende uzak bir odanın ışığını yakıp onu öyle kaldırıyordum..
Gezmeye giderken yada şehirler arası yolculuklarda yinede bez bağladım YAPMA tekrar beze alışır dediler ama öyle olmadı sadece birgün oğlum otomobilde uyurken bezini çıkarmıştım haberi yoktu bundan, eve girdik birden gözlerini kocaman açtı bacaklarına doğru baktı ama ona hiç kızmadım öptüm ve anneler affeder dedim ......
Artık bezin ne olduğunu bile unuttu ALLAH herkesin yardımcısı olsun sevgiler.......