• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece terlemeleri

hilkam

Bebeğim büyüyor
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
789
0
96
Ordu
Doğum yapalı neredeyse 2 ay oldu ama hala geceleri sırılsıklam oluyorum terden.Acaba aynı durumda olanlar var mı?Yoksa bende mi bir anormallik var?

benimde nerdeyse 2 ay olacak ilk 1 ay boyunca aşırı terliyodum ebe olan bi arkadaşım tiroid testi yaptır dedi ancak kendi dr um normal bi süre devam eder demişti şimdi geçti ama 2 ay sürermi bilemicem canım öyle aşırı derecedeyse bi sor dr na geçmiş olsun

kızlar aynı sorun bende de var. 2.5 ay oldu doğum yapalı ve acaip terliyorum. Özellikle göğüs kısımlarım. Hepiniz sezeryan mı oldunuz benim gibi. Acaba sezeryandan dolayı mı diye düşünüyorum.

kızlar aynı sorun bende de var. 2.5 ay oldu doğum yapalı ve acaip terliyorum. Özellikle göğüs kısımlarım. Hepiniz sezeryan mı oldunuz benim gibi. Acaba sezeryandan dolayı mı diye düşünüyorum.

ben de sezeryan oldum ama ondan olacağını sanmıyorum.Henüz adet görmedim ondan olabileceğini söylüyorlar sen adet oldun mu peki

doğum yapalı 3 ay oldu bende çok terliyorum böyle bi konu açmıştım ama kimse bişey yazmamıştı..
normal galiba zamanla azalacak..10 gün öncesine kadar şimdi daha hafifi geçiyor.
bende sezeryan oldu . kırkımdan sonrda adet oldum.. yani adet le ilgisi yok.
geceher süt vermede üstümü değiştiryorum çünkü sırlsıklam oluyordum birde üstüne üstülük üşüyordum...

doğum yapalı benimde 1 ay oldu ben de çok terliyorum. gece bebeği emzirmeye kalktığımda sırılsıklam buluyorum kendimi. terliyince gece üşüyorda insan. boynum tutuldu bir ara. ne yapacağımı şaşırdım. ayrıca terin yanısıra bir sorunum daha var. günde iki kere duş alsam vücudum çok kısa sürede kötü kokmaya başlıyor. anne sütü kokusundan nefret ediyorum her yerime bulaşıyor. o kokuyu duydukça bulanıyorum malesef.

ben doğum yapalı tam 1 sene oldu sezeryan ben de geceleri aşırı terliyorum hep merak ederdim başka terleyen oluyomu diye ben hala terli,yorum özellikle arka boyun ense kısımlarımmm

kıslar be ndoktora gittim horemon testi yapılması lazımmış
erken memopoz belirtisi olabikirmiş
53güğndür bende öyleyim herkes logusalı kdedi alakası yok kanama mdeva möediyo
bitsin yaptırcam test ben

Ben de henüz adet görmedim 2,5 ay oldu doğum yapalı. Aslında mantıklı geldi adet olmadığımız için mi terliyoruz.

terlemenin adet olup olmamakla alakası yok arkadaşlar...
benim adetim hemen oldu,
ve doğum yapalı 4 ay oldu halen terliyorum ve üşüyorum..
hormon ve tiroid testlerim normal çıktı..
süt vermek bittiğinde geçecek sanırım..

Back