Bebek Beslenmesi gece sık emme nası bıraktırılır?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cancer

Maşallah Barekallah:)
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
7.467
7
356
İstanbul
kızlar benim kızım 9 aylık ve kilosu 9400. gece yatmadan gece muhallebilerinden yedirmeme rağmen çok sık uyanıp emmek istiyor emzik veriyorum fırlatıp atıyor su veriyorum ağzını çeviriyor mememi alınca yeniden derin uykuya dalıyor.memeyi bırakmak istemiyor zorla çekiyorum.en fazla uzun uykusu 1,5 saattir. bu konuda ne yapmamı önerirsiniz?nası bıraktırırım deneyimlerinizi bekliyorum:1hug:

canım benim yardımcı olmayı çok isterdim ama malesefki ben sadece 20gün emzirebildim sonra rahartsızlık nedeniyle hastaneye yattım ilaç kullanmam gerekti.sana allah kolaylıklar versin.

bende aynı durumdaydım..çözüm bulamadım..diş çıkarması falan filan derken neredeyse 2 yaşında hala gece çok uyanıp emmek istiyor..heralde emmeyi bırakana kadar böyle uğraşacağız..

çabalamamanı öneririm bu çağında her bebeğin yaptığı şeyleri yapıyor ve sen ne yaparsan yapmaya devam edecek. acıkmaktan ziyade senin güvenliğine ihtiyaç duyduğu için kalkıyor doktorlar da buna ayrılık anksiyetesi diyor. yatırmadan hemen önce ılık bir duş yaptırıp masaj yaparsan belki biraz daha uzar ilk parti uykusu başkaca da elinden bir şey gelmez benneyaptımki

maşallah bebeğine canım
herhalde bağımlılık haline getirdi vermeyince hiçmi uykuya geri dalmıyo
sallamayı dene sen bide
bizimkide en az 3 kere kalkar

Bende aynı senin gibiydim tok tutsun uyusun diye çeşit çeşit muhallebiler aldım yinede kalktı şimdi 23 aylık yine kez kalkar inek sütü içip uyur.

bizim kız sallanmayı oyun sanıyor gülmeye başlıyor ama alıştırcam inşallah niyetliyim bu kurban bayramında babamızla beraber bıraktırmayı istiyorum.önce babayı kandırdım sıra nisada:) birkaç gece ağlar ama unutur diyor herkes önce sallanarak uyumayı öğrenirse geriside gelir inşallah yoksa zor oluyo gece ağzından mememi zor alıyorum tutuluyorum tek tarafa yatınca:)) gece uyku yerine savaş veriyoruz:)) mememi kurtarma savaşı

Benim oğlum 2 yaşına kadar gece gündüz emdi , daha sonra bişekilde unutturdum gündüz emmelerini
ama 2.5 yaşına kadar da geceleri emmeye devam etti , gece 5-6 kere kalkardı
çok şükür son 2-3 aydır emmeyi tamamen bıraktı, geceleri deliksiz uyuyo ama artık bizimle uyuyo
kendi yatağında uyumuyo illa bizimle uyuyacak :)

o yzüden seni rahatlatıcak bi öneri söylemek isterdim ama malesef çocuğu kendimize göre ayarlayamıyoruz
onlar bizi kendilerine göre ayarlıyorlar :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…