• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Gece öksürüğü:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

AlIpInar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
192
116
33
27
Merabalar 20 aylık kızım vr 3 gundur gece öksürügü var am fark ettim burnuda akiyor uyurken ve burnundan nefes aldiginda oksuruyor buhar veriyorum alores surup veriyorum cogu kez uykusu bolunuyor yardimci olabilirmisiniz ne yapsam rahtlar

Öksürüğe ayvayı doğrayıp haşlayın hoşaf gibi çekirdekleriyle. Suyunu içsin ayvasından yedirin hemen kesiyor öksürüğü.

Merabalar 20 aylık kızım vr 3 gundur gece öksürügü var am fark ettim burnuda akiyor uyurken ve burnundan nefes aldiginda oksuruyor buhar veriyorum alores surup veriyorum cogu kez uykusu bolunuyor yardimci olabilirmisiniz ne yapsam rahtlar
Dut pekmezine zeytin yağı katip içirin gece uyuyor olsa bile öksürüğü başlayınca gündüz de gun içerisinde içirin cook faydasını görürsünüz bazen anında bile kesebiliyor. Birde sırtına havluyu ısıtıp koyun.

Odasının nemli olmalı önemli öncelikle.
Eğer başka semptom yoksa bitkisel yollarla gidin, ilaç vermeyin.
Uyandıkça ılık ballı limonlu su içirin, boğazını yumuşatsın.
Gün içinde yine ılık bitkisel takviyeler yapın.

Dut pekmezine zeytin yağı katip içirin gece uyuyor olsa bile öksürüğü başlayınca gündüz de gun içerisinde içirin cook faydasını görürsünüz bazen anında bile kesebiliyor. Birde sırtına havluyu ısıtıp koyun.
Bunuda deneyecm dut pekmezi yada başka bir pekmez olurmu

Odasının nemli olmalı önemli öncelikle.
Eğer başka semptom yoksa bitkisel yollarla gidin, ilaç vermeyin.
Uyandıkça ılık ballı limonlu su içirin, boğazını yumuşatsın.
Gün içinde yine ılık bitkisel takviyeler yapın.
Çok sağolun öyle yapıyorum çünkü gün için de oksurmuyor hatta sabah uyurken bile öksurmuyor ama gece yatamıyor kuzum

Back