Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merabalar 20 aylık kızım vr 3 gundur gece öksürügü var am fark ettim burnuda akiyor uyurken ve burnundan nefes aldiginda oksuruyor buhar veriyorum alores surup veriyorum cogu kez uykusu bolunuyor yardimci olabilirmisiniz ne yapsam rahtlar
Merabalar 20 aylık kızım vr 3 gundur gece öksürügü var am fark ettim burnuda akiyor uyurken ve burnundan nefes aldiginda oksuruyor buhar veriyorum alores surup veriyorum cogu kez uykusu bolunuyor yardimci olabilirmisiniz ne yapsam rahtlar
Dut pekmezine zeytin yağı katip içirin gece uyuyor olsa bile öksürüğü başlayınca gündüz de gun içerisinde içirin cook faydasını görürsünüz bazen anında bile kesebiliyor. Birde sırtına havluyu ısıtıp koyun.
Odasının nemli olmalı önemli öncelikle.
Eğer başka semptom yoksa bitkisel yollarla gidin, ilaç vermeyin.
Uyandıkça ılık ballı limonlu su içirin, boğazını yumuşatsın.
Gün içinde yine ılık bitkisel takviyeler yapın.
Dut pekmezine zeytin yağı katip içirin gece uyuyor olsa bile öksürüğü başlayınca gündüz de gun içerisinde içirin cook faydasını görürsünüz bazen anında bile kesebiliyor. Birde sırtına havluyu ısıtıp koyun.
Odasının nemli olmalı önemli öncelikle.
Eğer başka semptom yoksa bitkisel yollarla gidin, ilaç vermeyin.
Uyandıkça ılık ballı limonlu su içirin, boğazını yumuşatsın.
Gün içinde yine ılık bitkisel takviyeler yapın.